Celebrity News

Dajana Paunović otkrila šta radi u svoja ČETIRI ZIDA, pa priznala: Želim fatalnu ljubav

Dajana Paunović otkrila šta radi u svoja ČETIRI ZIDA, pa priznala: Želim fatalnu ljubav

Popularna voditeljka TV Pink Dajana Paunović zablistala je juče u kući kralja Petra Prvog na Senjaku, gde je svoja dela izložila umetnica Džulijet Terani. Voditeljka "Svitanja" zablistala je na ovom javnom događaju gde su svi pogledi bili uprti u nju.

Budući da se inače retko viđa na javnim događajima već uglavnom na poslu ili sa svojim sinom Dušanom, svi su bili iznenađeni njenim pojavljivanjem na ovom događaju.

- To je moj život, penzionerski, jako rano ležem... To pričam već dve godine, mislim da to i vrapci na grani znaju, ali zaista ležem rano, ustajem još ranije. Šta da vam kažem! Retko ko bi to mogao da izdrži, ko nije navikao, ali ja jesam - objasnila je Dajana, koja je priznala da joj je se u vreme ovog razgovora za pink.rs već bližilo vreme za spavanje.

- Ja se gasim, već posle 18 sati – gotovo – to je kuća, film, knjiga, ili završne pripreme za posao. Živim skromno i povučeno.

Kada ima slobodnog vremena, uglavnom voli da se posveti sebi i radi ono što je čini srećnom i unosi mir.

- Najviše vremena provodim sa detetom, mada volim i da se osamim, da budem sama sa sobom u četiri zida... To je neka moja terapija, kada ja sama sa sobom razgovaram, i čitam knjigu, gledam seriju... Na taj način se opuštam, a sa prijateljima se, naravno, viđam koliko mi to obaveze dozvoljavaju. Obično su to kućne varijante, retko kada izlazim - priznala je voditeljka.

Na pitanje kako održava sjajnu liniju rekla je:

- Verujte mi, ja ne stižem ni da jedem! Gurman sam po prirodi, ali držim balans. Generalno, balans držim u životu, to je najvažnije. Gledam da ne jedem uveče, ništa što je mnogo kalorično, slatkiše da izbacim... Šta ću, muku mučim, kao i svaka žena, ali dobro, ne dam se - objasnila je Paunovićeva.

Budući da je jedna od najlepših i najuspešnijih TV voditeljki na našoj javnoj sceni, novinari su pitali Dajanu da li se susrela sa ljubomorom od strane kolega ili pak tračevima.

- Nisam se susretala sa takvim situacijama, ja sam jedna introventna osoba – bavim se samo sobom, vlastitim životom i ništa me drugo ne interesuje. Ne interesuju me gradske priče, rekla-kazala - objasnila je Dajana, koju je ipak pratio glas svojevremeno da joj je srce osvojio jedan političar, što je demantovala.

- To je bio takav splet okolnosti, budalaština... Ali dobro, ništa loše nije bilo u tekstu, samo malo bombastičan naslov - objasnila je lepa voditeljka i dodala da je "slobodna kao ptica na grani".

Od ljubavi pak ne beži, već je priželjkuje.

- Mislim da mora da se dogodi ta hemija, konekcija između dvoje ljudi i ja verujem u ljubav na prvi pogled. Ako me to u prvom trenutku ne pogodi, do toga teško da će s drugim pogledom doći. Verujem u fatalnu ljubav, verujem u ljubav na prvi pogled i nadam se da će mi se tako nešto dogoditi u životu - priznala je Dajana za Pink.rs.