Celebrity News

Nije mogla da dođe do SINA: Srpska misica o drami kroz koju je prošla kada je POPLAVA prekinula njenu svadbu sa košarkašem

Nije mogla da dođe do SINA: Srpska misica o drami kroz koju je prošla kada je POPLAVA prekinula njenu svadbu sa košarkašem

story

Srpski košarkaš Ivan Paunić i nekadašnja Mis Srbije Milica Jelić u nedelju su organizovali svadbu, a slavlje je prekinuto jer je sala u hotelu u kome je bila proslava poplavljeno nakon kiše.

Iako je sve u početku delovala kao prava drama, na svu sreću ništa nije bilo toliko ozbiljno, pa su se mladenci i gosti, kada je sve sanirano, vratili i nastavili slavlje do kasno u noć.

- Moram da priznam da smo uprkos svemu baš ponosni na naše prijatelje, jer se njih 90 odsto vratilo i svi su čekali da nastavimo žurku. Zbog toga sam čak pustila i suzu kada sam videla koliko nas ljudi voli. To je nešto što je ostavilo najveći utisak jer se dogodila takva stituacija koju niko nije mogao da predvidi - kaže Milica za "Blic" i otkriva da joj je zapravio najveći problem prilikom poplave predstavljalo to što je njen šesnaestomesečni sin Luka bio u apartmanu na osmom spratu.

- To mi je bio najveći problem. Moje dete je bilo na osmom spratu, a liftovi nisu radili. Strah me je obuzeo. Nisam znala kako da dođem do svog deteta. Ali, na svu sreću sve se brzo rešilo i napustili smo brzo hotel. Kada je sve sanirano, nastavili smo žurku i moram da priznam da je bila još bolja  - priznaje Milica.