Celebrity News

Pamela Anderson se udala peti put! (foto)

Pamela Anderson se udala peti put! (foto)

Nakon skandala koji je priredila kada ju je ostavio francuski fudbaler Adil Rami, Pamela Anderson sada je šokirala javnost novim potezom. Ona se udala!

Naime, kako pišu inostrani mediji, poznata seks bomba, Pamela Anderson (51) navodno se udala po peti put i to za filmskog producenta Džona Pitersa (74).

Plavuša zanosnih oblina, kako tvrdi portal "Page Six" sudbonosno "DA" rekla je u Malibuu i to u ponedeljak, 20. januara i tako tako konačno zapečatila svoj ljubavni život.

Iako ova lepotica ima podužu listu bivših ljubavi, priča da je Pamela Anderson bila u ljubavnoj šemi sa Džonom pre 30 godina. 

Sada se pretpostavlja da se ovaj par sve vreme "čekao" jer je ovo ipak, kako neki pričaju, ljubav koja nikada nije iščezla.

 

View this post on Instagram

 

Pam just added some new bling! ? #PamelaAnderson and movie producer #JonPeters, who first dated over 30 years ago, reportedly tied the knot at a private ceremony in Malibu on Monday. Link in bio for everything we know about the couple! (?: Getty Images)

A post shared by etalk (@etalkctv) on Jan 21, 2020 at 7:43am PST

Kako život i sam nalaže da od karme ne možete pobeći, izgleda da je tako i sa sudbinskim ljubavima.

Krilatici "ko čeka taj dočeka" namerodavniji primer su upravo venčani - Pamela i Džon! 

- Oni pripadaju zajedno. Divna holivudska romansa - rekao je izvor blizak paru.

Ozlojeđena i prevarena Pamela Anderson napravila je skandal na društvenim mrežama!

Pamela Anderson u junu 2019. godine doživela je pravi ljubavni brodolom kada ju je kao krpu, ništavno tretirao njen sada već bivši partner, pomenuti francuski fudbaler.

Tada, kao ozlojeđena, izigrana žena, saznavši da je prevarena od strane mladog i vitkog fudbalera, na svim društvenim mrežama obelodanila je ovu vest, ali i pošteno oplela po njenoj nekadašnjoj velikoj ljubavi.

Pamela Anderson: Ovo je istina o mojoj vezi sa Vladimirom Putinom

– Teško je to prihvatiti. Poslednje više od dve godine mog života bile su velika laž. Prevarena sam… navedena da verujem kako smo jako zaljubljeni, uništena sam saznanjem u posljednjih nekoliko dana da je živeo dvostruki život. Šalio se sa drugim igračima koji imaju devojke u stanovima blizu svojih žena, zvao ih je čudovištima. No ovo je gore. Svima je lagao. Kako je moguće tako kontrolisati srca i umove dve žena. Siguran sam da je bilo i drugih. On je čudovište – napisala je.

Pamela Anderson dobila "po nosu" jer je o Adilu rekla neistine? 

Posle ove Pameline objave na Instagramu u kojoj ga je nazvala lažovom i psihopatom, sada već bivši dečko ove poznate plavuše, nije ostao dužan...

Pamela ŽELI BEBU sa Adilom uprkos ZDRAVSTVENIM PROBLEMIMA?

- Pauza nikad nije jednostavna. Često u takvim slučajevima emocije mogu da ovladaju čovekom i da preuveličaju stvari. Pamela je kompletna osoba, koju duboko poštujem, osoba sa uverenjima, iskrena u svojim borbama i prema njoj je moja ljubav bila uvek iskrena. To je ono što želim da pamtim. Mislim da ne bi trebalo da otkrivamo svoju intimnost i prošlost koja se tiče samo nas.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Телеканалы Футбол 1/Футбол 2 (@footballuatv) on Apr 26, 2019 at 6:31am PDT

- Međutim, u ovom trenutku želim da objasnim nešto. Ni u kojem slučaju ne vodim dvostruki život, jednostavno sam vezan i naklonjen tome da sačuvam trajni odnos sa svojom decom i njihovom majkom Sidoni koju duboko poštujem. To je trebalo da bude transparentno u našim odnosima.

TRPELA JE ZLOSTAVLJANJE SA SAMO 6 GODINA: Pamela Anderson progovorila o JEZIVIM detaljima iz detinjstva

Kako se opravdao svojim pratiocima i objasnio da je Pamela Anderson samo povređena žena, Adil Rami zatražio je diskreciju i zamolio da se mir i harmonija ne narušava u njegovim porodičnim odnosima...

- Bio sam i ostaću veran svojim vrednostima i uverenjima koja su moja i koja su izražena u mojoj predanosti i podršci udruženju "Solidarte femmees", koja je uvek tako jaka. Ponosan sam što sam učestvovao u njihovoj velikoj i lepoj kampanji koja je pokazala izuzetan rad udruženja i njenih članova. Želim mir i diskreciju našim porodicama i prijateljima, čak i ako me boli i povređen sam. Nadam se da razumete i poštujete to.