Celebrity News

Kristina Kovač se odselila u Švedsku, a na društvenim mrežama TRAŽI ZAPOSLENJE

Kristina Kovač se odselila u Švedsku, a na društvenim mrežama TRAŽI ZAPOSLENJE

Umetnica Kristina Kovač pre izvesnog vremena odselila se u Stokholm gde traži posao i pohađa časove švedskog jezika.

Naime, kantautorka oglasila se tim putem na društvenim mrežama.

- Treba mi posao sa ugovorom na minimum šest meseci i minimum 80 odsto radnog vremena. Samo sa takvim ugovorom mogu da tražim personalni broj u Švedskoj. I posao od kojeg mogu da živim - napisala je Kristina svoj oglas.

Kako još stoji u njenom postu na Fejsbuku, ona bi volela da radi kao profesorka muzičkog, ili da bude asistent nekom učitelju pevanja, ali ne beži ni od ostalih poslova.

- Osim muzičkog iskustva i talenta...umem dobro da pišem - i na srpskom i na engleskom.

Dve ruke imam - sve što mogu vredne ruke, to uglavnom umem da radim. Od iskustava u drugim poslovima mogu da navedem - glumu u svojim spotovima, kao i par epizodnih uloga u filmovima i serijama...kratkotrajno konobarisanje u mladosti...kratkotrajno sekretarisanje, isto u mladosti...prodaju gumenih lutkica na ulici u turističkoj četvrti Atine...Zašto navodim sve ovo? Pa da bude jasno da se ne libim da radim svaki pošten posao i da nisam neka razmažena, dignutog nosa, nesposobna za normalan, pošten rad. Sve ove poslove, osim konobarisanja, radila sam kad sam uveliko bila deo dua K2 (u prevodu, popularnost u Srbiji je već bila prisutna) - napisala je Kristina između ostalog na Fejsbuku, a za magazin Gloria rekla:

- Ovaj period je nesvakidašnji i stresan, samim tim i neprikladan za davanje intervjua. Kada budem znala na čemu sam, ostajem ili idem, onda ćemo da razgovaramo - bila je iskrena ova sestra Kovač.