Celebrity News

Dea Đurđević i njen verenik U PROBLEMU zbog ovoga, evo šta NIKADA NE MOGU DA RADE zajedno

Dea Đurđević i njen verenik U PROBLEMU zbog ovoga, evo šta NIKADA NE MOGU DA RADE zajedno

Voditeljka Dea Đurđević uspešno se oporavlja od stravične saobraćajne nesreće koju je preživela početkom februara ove godine.

Poznato TV lice je nedavno skinulo deo gipsa sa ruke koja je povređena, a sada konačno ima snage da priča o nekim posebno teškim momentima. Dea je otkrila da je zaplakala kada je prvi put nakon udesa stala na noge.

- Bilo je to od sreće, dok sam ležala i bila prikovana za krevet, maštala sam o tome kako ću šetati, ići na more, vratiti se na posao. Nakon nesreće, često mi prilaze ljudi na ulici i to je baš divno, žele da razgovaraju sa mnom i uvek ih saslušam. Mnogi hoće i da se slikamo, a bake me grle - rekla je Dea za "Informer hit" koja se lagano vraća i svom "starom životu", ljudima u njemu i sitnim radostima.

Odavno je poznato kako je lepa voditeljka strastvena navijačica Crvene zvezde, dok njen verenik Mladen Mijatović navija za Partizan, a ona je sada objasnila kako oni funkcionišu zbog toga.

- Vičem kada gledam utakmicu, tada sam kao muškarac. Mladen i ja navijamo za suparničke klubove, pa derbi nikada ne gledamo zajedno - rekla je ona.