Celebrity News

Kejt se na krštenju kraljevske bebe pojavila u PREKRATKOJ HALJINI, ali svet je ŠOKIRAO OVAJ BIZARAN modni detalj! (foto)

Kejt se na krštenju kraljevske bebe pojavila u PREKRATKOJ HALJINI, ali svet je ŠOKIRAO OVAJ BIZARAN modni detalj! (foto)

Megan Markl i princ Hari pre tačno dva meseca postali su roditelji sina Arčija kog su juče krstili na privatnoj ceremoniji koja je održana u privatnoj kapeli kraljice Elizabete u dvorcu Vindzor.

Na krštenju su prisustvovali samo najbliži prijatelji i članovi porodice.

Na zvaničnom Instagram profilu vojvoda i vojvotkinja od Saseksa podelili su dve fotografije sa, kako je ispalo, tajnog krštenja. Ispod fotografije izrazili su sreću i zadovoljstvo zbog ovog posebnog trenutka.

https://www.instagram.com/p/BzlHhZylvwT/?utm_source=ig_embed

Megan je blistala u beloj ručno rađenoj haljini brenda Dior, ali je kombinacija Kejt Midlton izazvala daleko više pažnje, a zašto pogledajte na narednoj strani...

Vojvotkinja od Kembridža pojavila se u haljini prljavoroze boje koju je ukombinovala sa crvenim salonkama od prevrnute kože...

Međutim, jedan detalj koji je Kejt ponela na glavi izazvao je najveću pažnju.

Reč je o mešavini rajfa i fascinatora koji oponaša pletenicu u kosi, a koji nažalost nije ostavio dobar utisak u ovoj modnoj priči.

Kako se ama dopada?

https://www.instagram.com/p/BzmlJVDHWQn/?utm_source=ig_embed