Celebrity News

ŠOKANTNA ISPOVEST Milice Dabović na Instagramu SVE OSTAVILA BEZ TEKSTA! (foto)

ŠOKANTNA ISPOVEST Milice Dabović na Instagramu SVE OSTAVILA BEZ TEKSTA! (foto)

Nekadašnja kapitenka ženske košarkaške reprezentacije Srbije, Milica Dabović, već se oglašavala putem društvenih mreža komentarima o reprezentaciji Srbije i igrama na prvenstvu.

Bivša kapitenka UZBURKALA SRBIJU! Milica Dabović NIKAD BRUTALNIJE ISPROZIVALA Marinu Maljković!

Na njenom udaru našla se i Marina Maljković za koju je rekla da nema kapacitet da vodi reprezentaciju, a ovaj "rat" izgleda da se nastavlja i nakon što su se košarkašice okitile bronzanim odličjem i nakon što im je Milica čestitala uz poruku "Bravo kraljice".

Dabović se sada još jednom oglasila na Instagramu, a evo šta je napisala:

- Napisaću još jednom. Bravo devojke. Uzeta je medalja. Da li je Srbija mogla bolje? Mogla je, ali nije. Pehar prvaka Evrope sam kao kapiten ponosno donela u Beograd 2015. godine i zato sa punim pravom mogu sad da kažem: Zlato je ove godine moglo i moralo da ostane u našem Beogradu. Nije, jer na klupi imamo to što imamo, trenera koji pravi loše izmene i donosi loše odluke. O ljudskim osobinama neću, mnogo toga ćete pročitati u mojoj knjizi - napisala je MIlica Dabović i odlučila da sa javnošću podeli razgovor sa Marinom, koji je, tvrdi, vođen prilikom njihovog susreta prošle godine posle utakmice Fenerbahče - Galatasaraj.

- Tada sam srela Maljkovićku, prišla, javila se, i ponosno izgovorila ove reči: 'Šefice, želim da se vratim i igram za reprezentaciju u Beogradu, biću spremna. Želim da treniram i ginem na parketu, nađem tim! Srećna sam'. U jednom dahu mi je samo rekla da neću igrati za repezentaciju i da nema potrebe više da igram košarku. Između ostalog, pitala me je kako stojim finansijski. Rekla sam da se vraćam na teren posle porođaja i da ću novac ponovo zaraditi svojim trudom i radm. Držala sam četvoromesečnog sina u rukama. Takva kakva je, rekla mi je hladno: 'Mani se košarke, probaj sa prostitucijom ovde u Turskoj da dođeš do para, pa ću te zaposliti za godinu, dve' - tvrdi Milica Dabović i dodaje da se o njenim (Marine Maljković) "neljudskim kvalitetima može napisati enciklopedija.

Nezadovoljna je i stanjem u Savezu i tvrdi da je sabotiraju oko organizacije kampa za decu.

- U Savezu sve funkcioniše po principu - ja tebi serdare, ti meni vojvodo. A koja smo mi gov** to mi znamo! - tvrdi Milica na Instagramu.