Celebrity News

PRVA NASLOVNA STRANA POSLE RASTANKA sa Bredlijem: Nakon ovih reči Irine Šajk svi su se dobro zamislili

PRVA NASLOVNA STRANA POSLE RASTANKA sa Bredlijem: Nakon ovih reči Irine Šajk svi su se dobro zamislili

Poznata manekenka i model Irina Šajk je prvi put posle raskida sa Bredlijem Kuperom dala intervju za jedan prestižni magazin.

Međutim, iako je bila raspoložena da govori o majčinstvu i ćerki Lei de Sen nije želela previše da priča o kraju svoje veze, već uopšteno o životu.

Tako smo otkrili da je Irina jedna od retkih poznatih lepotica koje i dalje veruje u staromodnu romantiku:

- Niko više ne šalje pisma. Ako izađeš na večeru sa nekim, i bude vam lepo, ne moraš da im pošalješ SMS ili DM na Instagramu. Možeš lepo da uzmeš telefon, okreneš ih i kažeš - hajdemo na večeru - rekla je ona.

- Stalno mi šalju cveće. I svaki put se mislim, što mi niste poslali paradajz u saksiji? - bila je iskrena Irina koja i nakon kraja ljubavi veruje u brak.

- Svi na to gledaju drugačije. Da li verujem u brak? Da, naravno. Ja nisam neko ko je protiv toga - naglasila je Irina.

Kada je roditeljstvo u pitanju Irina je o tome govorila otvoreno i istakla da uživa u ulozi majke.

- Morate da budete istinski vi za svoju decu, inače živite u laži. Recite mi jedan razlog zašto morate da nosite duže suknje samo zato što ste majka. Ne, ja ne verujem u to. Zaista ne. Zašto bi morali da menjate ono što ste i kako se osećate samo zato što ste postali majka. Ja sam u fazonu: "Recite mi zašto. Bar jedan razlog! - objasnila je ona i posavetovala ne samo sve mame, već žene širom sveta.

- Moraš da znaš šta želiš i da se usaglasiš sa svojim odlukama. Ljudi će ti reći da si premršav ili prelep. Moraš da naučiš da voliš sebe i da ti bude udobno u svojoj koži - rekla je Irina pa zaključila:

- Ako zaista voliš sebe kakav jesi, mislim da možeš da uradiš bilo šta.