Celebrity News

Više neće biti zabune: Vesna Zmijanac je ovim rečima opisala ODNOS SA ZETOM Reljom!

Više neće biti zabune: Vesna Zmijanac je ovim rečima opisala ODNOS SA ZETOM Reljom!

Iako se pevačica Vesna Zmijanac u poslednje vreme u jasvnosti viđa sa bivšim partnerom, operskim pevačem Nikolom Mijailovićem, ona ističe da joj on nije dečko, ali da joj je lepo što provode vreme zajedno.

- Baš da se zaljubim u mojim godinama, to više nije moguće, ali družim se i lepo mi je. Imam nekoliko prijatelja, okružena sam ljudima koji su mi dragi i odani i to mi je u ovim godinama najbitnije.  

Nije mi potreban partner. Svakako ne neko ko će da provodi 24 sata sa mnom. Ako to nije bilo od moje dvadesete, sad u ovim godinama skoro da nije ni moguće. Jer oni koji su moja generacija ili su nečiji ili su umrli - iskrena je Vesna za "Blic" i ističe kako svu ljubav koja joj je potrebna dobija od unuke Ree.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial) on May 19, 2019 at 6:22am PDT


- Kad sam sa njom, uglavnom joj kuvam ono što najviše voli ili se šminkamo. Neki dan je napravila od babe klovna - uzela je jarko crven karmin i ispisala me skroz. Spektakularno je tražila majku da vidi kako je ona mene našminkala i onda smo morale da napravimo i snimak - kaže ponosna baka koja bi se radovala da ima još koje unuče od ćerke Nikolije i zeta Relje.

- Radujem se da bude još koje unuče, a lako ću da izdržim da ih čuvam, samo da Nikolija rodi - objašnjava Vesna koja se dotakla i teme odnosima sa zetom, reperom Reljom Popovićem. Naime, u medijima se stalno šuška kako se njih dvoje ne slažu.

- Relja i ja se obožavamo. To što svi misle da samo u svađi jer se oni sele iz mog stana, nije tako. Mi nikad i nismo živeli pod istim krovom. Normalno je da hoće da kupe svoj stan kad ga nemaju i da budu sami. Šta mi imamo da se raspravljamo, deca su deca, unuci su unuci i tu nema mnogo rasprave. Kud koji mili moji i svako ide gde voli - kaže Zmijanac za "Blic".

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial) on Jul 9, 2019 at 3:09am PDT