Celebrity News

STORY OTKRIVA - Jelena Karleuša: DRAMA zbog narušenog zdravlja

STORY OTKRIVA - Jelena Karleuša: DRAMA zbog narušenog zdravlja

Pop diva otpočela je prošle nedelje lečenje na Institutu za ortopedske bolesti Banjica nakon što su joj doktori dijagnostikovali ozbiljnu povredu na vratnim pršljenovima

Pevačica Jelena Karleuša (40) izgradila je u javnosti sliku jake žene i zato nikada ne priča o svojim problemima. Baš iz tog razloga od medija i fanova sakrila je činjenicu da poslednjih nekoliko meseci trpi velike bolove u vratu, koje je bezuspešno pokušala da ublaži lekovima. Tokom snimanja nedavno završene sezone šou-programa „Zvezde Granda“ često je fotografisana kako pije i kobminovani prašak protiv bolova u nadi da će joj pomoći da pregura dvanaestočasovno sedenje u stolici. Kako "Story" saznaje od izvora bliskih najintrigantnijoj srpskoj muzičkoj zvezdi, nedavno je ipak morala da se obrati lekarima, budući da više nije bila u stanju da obavlja čak ni uobičajene dnevne aktivnosti.

- Jelenu ceo život muče migrene, pa je mislila da je intenzivan bol koji već dugo oseća u vratu i donjem delu potiljka posledica toga. Međutim, kada je shvatila da nešto ozbiljno nije u redu s njenom kičmom, obratila se doktoru, koji je ostao u šoku nakon što je pregledao rendgenski snimak - otkriva naš izvor.

Šta je još otkrio izvor za naš magazin pročitajte u novom broju magazina "Story" koji je u prodaji do 23. jula!