Celebrity News

OVO NISMO OČEKIVALI: Novi detalji o odnosu Lejdi Gage i Bredlija Kupera uzdrmali Holivud

OVO NISMO OČEKIVALI: Novi detalji o odnosu Lejdi Gage i Bredlija Kupera uzdrmali Holivud

Tema odnosa između Bredlija Kupera (44), Irine Šajk (33) i Lejdi Gage (33) ne prestaje da bude jedna od glavnih svih svetskih medija. I dok je jedno jasno, a to je da su se manekenka i glumac rastali, odnos pevačice i filmskog umetnika još uvek je misterija. Dok jedni nagađaju kako su Bredli i Gaga u romantičnoj vezi od snimanja filma "Zvezda je rođena", drugi nestrpljivo čekaju nastavak drame.

Naime, prema informacijama koje su prošle nedelje dospele u javnost ovaj par trebalo je ponovo da se nađe zajedno na velikom platnu.

Reč je o filmu o kompozitoru Leonardu Bernštajnu, koji režira upravo Bredli Kuper, a kako se pisalo u njemu bi trebalo da zaigra Lejdi Gaga.

Međutim, do saradnje ipak neće doći.

- Lejdi Gaga neće imati ulogu u novom filmu - rekao je izvor blizak zvezdanom dvojcu. Iako je njihova priča uveliko pomogla i osigurala gledanost u bioskopima, pevačica je navodno odbila glumca zbog tračeva i prevelike prašine koja se digla oko njihovih uloga. Jedan od razloga je i razlaz Bradlija i Irine.

Podsetimo se, otkako su Bredli i Gaga snimili film "Zvezda je rođena", počelo je da se šuška da glumac vara Irinu s pevačicom. Te glasine postale su još jače nakon što je pevačica raskinula veridbu sa Kristijanom Karinom (50), a potom i Bredli s atraktivnom Ruskinjom.