Celebrity News

Dragan Marinković Maca: Nema ni slike ni reči koje mogu opisati trenutak kada smo IZGUBILI TROJKE

Dragan Marinković Maca: Nema ni slike ni reči koje mogu opisati trenutak kada smo IZGUBILI TROJKE

Glumac Dragan Marinković Maca preživeo je dramu kada je njegova supruga Jovana prošlog leta u trećem mesecu trudnoće izgubila trojke.

Maca je veoma teško podneo gubitak beba, a sada je sa tugom u srcu progovorio na tu temu:

- Nema tu ni slike, ni pesme, filma, reči koji bi to mogli opisati. Mi smo to prošli sami sa sobom. Razlog zbog kojeg sam to rekao javno jeste da se na ovim prostorima bivše Jugoslavije, to dešava sve češće. Generalno, kroz naše životno iskustvo želeo sam da ukažem na to koliko parova prolazi kroz te stvari. To je nepristojno. Je li nas truju, je li nam namerno to rade ili šta, ja ne znam. Neki problem postoji, i na to treba ukazivati - rekao je glumac i doda kako je njegova supruga tada, prvi put trebalo da postane mama i otrkio kako oni i dalje "rade na deci".

- Život ide dalje. Ne želim da zvučim patetično, ali svako od nas ima životne probleme, neko manje, neko veće, kroz koje moramo da prolazimo. Ne smeš da odustaneš u životu. Bože zdravlja, daće Bog da dogodine menjam pelene, prespreman sam za to. Deca su smisao života - kaže Maca koji iz prethodnih brakova ima dva sina i ističe da oni imaju divan odnos sa Jovanom.

- Savršen, od samog početka. Deca su svesna novih okolnosti, nisu budale, pogotovo ova danas, informatička. S njima treba biti vrlo iskren i prijatelj. Moraju u tebi imati prvenstveno prijatelja, pa onda ideš dalje, roditelj i to. Pusti forme, da si roditelj se podrazumijeva. Odgajamo ih da sve što se desi, kažu. Moramo u životu imati iskren odnos, sve drugo je forma. A mene ne interesuje forma, nego suština - ističe Maca i otkriva kako on i deca funkcionišu iako ne žive zajedno.

- Furamo mi to. U svakoj vrsti odnosa bitan je kvalitet, ne kvantitet. Možeš biti s nekim 24 sata uzaludno, a s nekim 10 minuta i da ti ispuni, ne 24 sata, nego 24 dana.Već su veliki, Lav je upisao srednju školu, a Fjodor će u treći razred - kaže ponosni tata.