Celebrity News

Milena Radulović za "Story": Zašto NAPUŠTAM Srbiju

Milena Radulović za "Story": Zašto NAPUŠTAM Srbiju

Glumica Milena Radulović (24) koju smo donedavno gledali u seriji "Pet", seli se u Rusiju, gde će zbog poslovnih angažmana ostati neko vreme. Zvezda komedije "Patuljci sa naslovnih strana" i akcione drame "Balkanska međa" već nekoliko godina karijeru gradi u dve zemlje, te joj pakovanje kofera nije strano. Ono na šta nikako ne može da se navikne jeste razdvajanje od prijatelja, porodice i emotivnog partnera, takođe glumca Radovana Vujovića (34), s kojim je u vezi već četiri godine. Budući da je čitavo njeno školovanje i usavršavanje ruskog jezika vodilo ka tome da se jednoga dana odseli u Moskvu, podrška najmilijih nijednom nije izostala.

– Roditelji su oduvek moja bezrezervna potpora. Presrećni su što sam dobila priliku da zaigram u značajnom ruskom projektu. Igram glavnu žensku ulogu. Velika stvar je u pitanju. Dopada mi se što će mi se na profesionalnom planu dogoditi nove stvari, koje će dopuniti moju biografiju. Jedva čekam da se smestim i počnem s pripremama – započinje priču Milena, a mi smo je pitali kako gleda na to što će narednih meseci biti odvojena od dečka.

Šta je Milena odgovorila na ovo pitanje, ispričala o dečku i karijeri, pročitajte u novom broju magazina "Story" koji je u prodaji do 30. jula!