Celebrity News

Ozbiljno narušila zdravlje: Kaja Ostojić HITNO PREBAČENA U URGENTNI CENTAR, srušila se nasred restorana

Ozbiljno narušila zdravlje: Kaja Ostojić HITNO PREBAČENA U URGENTNI CENTAR, srušila se nasred restorana

Pevačica Kaja Ostojić već neko vreme boravi u Beogradu, a napornim tempom kojim u poslednje vreme živi ugrozila je svoje zdravlje.

Kako prenose domaći mediji, Kaja se danima osećala iscrpljeno, ali sve je kulminiralo kada se nedavno usred razgovora sa drugaricom onesvestila naočigled desetine ljudi u restoranu.

- Kaja je nedavno stigla u Beograd i umesto da se odmara, počela je da juri pesme, snimila je novi spot, sedi po sastancima sa producentima i tekstopiscima i na sve to je nastavila da trenira dva puta dnevno. Osećala se umorno i iscrpljeno, ali je smatrala da nije ništa strašno. Našla se sa prijateljicom u restoranu, iako joj je tog dana bilo vrlo loše, naručila je obrok i pravila se da je sve okej. Posle manje od sat vremena, usred razgovora, potpuno je prebledela i požalila se da joj trnu ruke - rekao je izvor za "Alo" i dodao:

- Nije prošlo mnogo, izgubila je svest i prijateljica je jedna uspela da je zadrži da ne padne na pod i ne udari glavom. Prijateljica ju je hitno prevezla u Urgentni centar, iako Kaja prvobitno nije želela da ide u bolnicu. Tamo su bile satima i Kaju je pregledao njen dugogodišnji lekar i prijatelj. Sve analize koje su uradili pokazale su da je njen organizam u veoma lošem stanju, da joj krvna slika nikada nije bila gora i da će morati ozbiljno da se posveti odmoru kako ne bi dodatno narušila svoje zdravlje. Preporučili su joj promenu ishrane, vitmine i razne dodatke ishrani, posle čega je puštena kući.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic) on Jun 22, 2019 at 5:49am PDT