Celebrity News

NASLEDILA TALENAT I LEPOTU OD RODITELJA: Njenu mamu i tatu svi znaju, a sada je ona NOVA NADA

NASLEDILA TALENAT I LEPOTU OD RODITELJA: Njenu mamu i tatu svi znaju, a sada je ona NOVA NADA

Svima je poznata saradnja režisera Kventina Tarantina i njegove muze, glumice Ume Turman koja je ušla u filmsku istoriju, međutim on je za novi film Once Upon A Time In Hollywood ovoga puta angažovao njenu dvadesetjednogodišnju ćerku Maju Hok koju ima iz braka sa holivudskim zavodnikom Itanom Hokom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nostalgia Quality Clothing (@nostalgiashirts) on Jul 7, 2019 at 11:10am PDT

Maja je u mladosti bežala od javnog života i vreme je volela da provodi daleko od grada, u prirodi. Tokom školovanja je zbog disleksije imala značajnih problema s učenjem pa nije volela ni školu ni knjige, ali je zato obožavala pozornicu.

Premda je od glumačke karijere prvo zazirala, na kraju je popustila i odlučila da kroči putem svojih slavnih roditelja, koji su tu njenu odluku dočekali s oduševljenjem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Proudly fangirling since 1984 (@thethirtysomethingfangirl) on Jul 22, 2019 at 11:49am PDT

Maju smo nedavno gledali u vrlo popularnoj seriji Stranger things, a uskoro će i domaća publika moći da je vidi na filmskom platnu u dugoiščekivanom filmu Kevntina Tarantina u kojem su glavne uloge dodeljene Bredu Pitu i Leonardu Dikapriju.

Ono što je evidentno jeste da Uma i njena ćerka i te kako liče a dele i talenat, te je Tarantino napravio pravi pogodak ovim izborom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Canal Arena Nerd (@arenanerdoficial) on Jul 8, 2019 at 5:37pm PDT