Celebrity News

Džim Keri negira ubistvo bivše devojke, traži pristup njenom mobilnom telefonu i laptopu

Autor: | 01/08/2017

Džim Keri negira ubistvo bivše devojke, traži pristup njenom mobilnom telefonu i laptopu

Holivudski glumac Džim Keri (55) optužen je za saučesništvo u samoubistvu svoje bivše devojke Katrioni Vajt (27), koja je 28. septembra 2015. godine pronađena mrtva u svom satnu u Los Anđelesu, okružena lekovima za smirenje i tabletama protiv bolova.

Glumac tvrdi da nije kriv, prenosi dailymail.co.uk.

Posećamo, majka preminule devojke Bridžid Svitman tužila je Džima Kerija da je upravo on nabavljao tablete kojima se njena ćerka predozirala. Ona je čak pre nekoliko nedelja javno prozvala glumca rekavši da nije ispunio svoje obećanje dato kada je Katriona preminula, a to je da će upravo on snositi sve troškove oko sahrane, ali to do dana današnjeg nije učinio.

Објава коју дели Cat white (@littleirishcat) дана 2. Авг 2015. у 7:27 PDT

Glumac negira sve optužbe i traži da mu se omogući pristup dokaznom materijlu, kao i mobilnom telefonu i laptopu svoje bivše devojke, kako bi sa advokatima mogao da spremi odbranu. Svitmanova na sve načine pokušava i dalje da ovo onemogući glumcu, ali izgleda da su advokati popustili, pa su spremni da mu dozvole da vidi sakupljeni dokazni matrijal, ali pod jednim uslovom - bez pristupa mobilnom telefonu i laptopu.

Suđenje je zakazano za april naredne godine.

Podsećamo, Katriona je na dan smrti napisla Keriju i dva oproštajna pisma, a nekoliko dana pre toga glumac je raskinuo s njom.

Објава коју дели Cat white (@littleirishcat) дана 13. Феб 2015. у 12:29 PST