Celebrity News

Da, i to postoji: O IZGLEDU VODITELJKE svi pričaju, a ovo niko nije znao

Da, i to postoji: O IZGLEDU VODITELJKE svi pričaju, a ovo niko nije znao

Voditeljka Bojana Ristivojević je neko ko ima savršenu figuru i ko se nikada nije podvrgao hirurškim zahvatima iako je to trend među javnim ličnostima.

- Volim da nosim kratke suknje i šorceve, naročito leti. Super se osećam u takvim kombinacijama jer sam mršavica i sve to umem da iznesem da ne izgleda vulgarno - kaže Bojana za "Blic" i dodaje:

- Ništa ne bih menjala na sebi, meni i veštačke trepavice kada stavim budu naporne pa jedva čekam da ih skinem. Veštačke nokte izlomim posle nekoliko dana. Jedno vreme sam razmišljala o silikonima ali onda sam shvatila da bi to bilo pogubno jer ako mi se ne svide, šta da radim? Kako da ih odmah vadim? Volim svoj prirodan izgled i ne mislim da bih bila srećnija da imam veće usne, grudi ili zadnjicu. Sreća je u nama, a ne u haljinama i silikonima, peticama, šesticama, osmicama, do kog broja to već ide jer to ne znam, ja nosim najmanji - kroz osmeh kaže ova atraktivna plavuša i dodaje da mnogo pažnje polaže na negu tela.

- Volim da budem negovana i da mi budu sređeni nokti i kosa, ali sve u tom nekom prirodnom maniru - kaže ova lepotica koja više nije lice televizije „Hepi“, na kojoj je radila emisije godinamai objašnjava da je sada fokusirana na odmor dok će o nastavku karijere razmišljati kada prođe leto.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bojana Ristivojevic (@bokalica) дана 18. Јул 2019. у 2:04 PDT