Celebrity News

Lepa Brena trpela NESNOSNE bolove a sada je SKUPILA HRABROST I IZVADILA SILIKONE!

Lepa Brena trpela NESNOSNE bolove a sada je SKUPILA HRABROST I IZVADILA SILIKONE!

Kako pišu domaći mediji, Lepa Brena nedavno je rešila veliku muku koju joj je predstavljao dotrajali silikon u usnama, koje je sada zamenila razgradivim hijaluronom.

Budući da je trpela nesnosne bolove, odlučila je da se intervencija izvodi u lokalnoj anesteziji.

- Njena gornja usna je stvarno loše izgledala. Vremenom su se pojavila kvržice, pošto se taj silikon nakupio na jednom mestu i baš se primećivalo. Inače se to dešava posle otprilike pet i više godina, pa je neophodna intervencija. Mislim da u Breninom slučaju prethodni hirurg nije dobro obavio posao. Ona je još pre dva meseca bila kod našeg hirurga, pitala ga je da li postoji neki manje bolan način da se reši silikona. Plašila se, čula je da vađenje silikona iz usne mnogo boli. On joj je objasnio da nema drugog načina i da, ako želi da lepše izgleda, mora da skupi snagu - kaže izvor za Kurir i dodaje:

- Pre početka vađenja rekla je doktoru da joj da dve injekcije anestezije, što je on i uradio. Kad je počela intervencija, Brena je kukala i zapomagala, žena je bila bleda od bolova, ruke su joj drhtale. Molila je lekara da prestane sa intervencijom. Onda joj je on dao još jednu injekciju, pa je u nastavku procedure bio podnošljiviji bol. Kad se sve završilo, Brena je rekla hirurgu 'nikad više' i pitala ga šta sme da pije od lekova. Posle dve nedelje je došla ponovo i onda smo joj ugradili hijaluron u usne. To je mnogo bolje rešenje jer se posle šest meseci ta materija u potpunosti apsorbuje u telu, tako da može ponovo da se ubrizga. U svakom slučaju, Breni će se ispuniti želja jer više neće morati da vadi strano telo iz usana.