Celebrity News

Samo deset dana NAKON STRAVIČNE NESREĆE IZAŠAO IZ BOLNICE! Ognjen Kuzmić USPEŠNO SE OPORAVLJA!

Samo deset dana NAKON STRAVIČNE NESREĆE IZAŠAO IZ BOLNICE! Ognjen Kuzmić USPEŠNO SE OPORAVLJA!

Košarkaš Crvene zvezde i reprezentativac Srbije Ognjen Kuzmić se probudio se pre nekoliko nedelja iz kome i od tada je u svesnom stanju.

Kako prenose domaći mediji, on se oseća dobro, pozitivno reaguje na sve terapije, a lekarski tim Urgentnog centra bio je zadovoljan i činjenicom da su se kontuzione promene na plućima, izazvane saobraćajnom nesrećom koju je Kuzmić doživeo u nedelju u jutarnjim časovima, brzo povukle.

Naime, košarkaš Crvene zvezde trenutno se sa sa porodicnom u kućnoj atmosferi oporavlja od povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 14. jula a Informer saznaje da će se Kuzmić vratiti na teren već na početku naredne godine.

– Ognjenov oporavak ide mnogo bolje nego što je iko očekivao. On je samo deset dana posle nesreće izašao iz bolnice i šetao gradom, što je zaista neverovatno. Ako tako nastavi, postoje velike šanse da se vrati na teren do početka drugog dela sezone. Naravno, ukoliko ne bude nekih komplikacija u narednom periodu.

Portparol kluba Igor Vujičin kaže da je njegov povratak na teren trenutno u drugom planu.

– On se dobro oporavlja i u stalnom je kontaktu sa lekarima. Redovno ide na kontrole i sve ide nabolje. Što se tiče povratka na teren, zasad niko ne može precizno da kaže kad će se to dogoditi. Ipak se radi o povredama glave i grudnog koša, a to nije nimalo naivno. Teško je u takvoj situaciji davati nekakve prognoze.