Celebrity News

Porodica i prijatelji ispraćaju Igora Bulata uz pesmu Dina Merlina, koji je lično došao da se oprosti

Porodica i prijatelji ispraćaju Igora Bulata uz pesmu Dina Merlina, koji je lično došao da se oprosti

Komemoracija novinaru i uredniku Radio-televizije Srbije Igoru Bulatu održana je u Galeriji RTS-a a poslednji pozdrav biće mu upućen na groblju Orlovača, u 14 časova.

Komemoraciji prisustvovali su brojni članovi porodice, prijatelji i kolege pokojnog Igora, a među prvima su došli njegov rođeni brat, pevač Marko Bulat, sa suprugom Marijom, kao i Igorova supruga Dada i naslednici Milica i Bogdan, prenosi Blic.

Markov brat Igor želeo je da bude sahranjen uz pesmu “Ptica bijela”, koju izvodi Dino Merlin, što će porodica ispoštovati koji je i sam došao da se oprosti od dugogodišnjeg prijatelja.

Među okupljenima prisustvovali su i voditelji Jovana Joksimović i Srđan Predojević, koji su godinama sarađivali sa Igorom.

– Bilo je dovoljno samo desetak minuta da ga zavolite za ceo život. Imao je neodoljivi šarm ozbiljnog dečaka. Imao je veru u pravdu, u promenu, pre svega, u ljude. Istovremeno se svemu smejao, ponekad od tuge, nekad od bola ali uvek od srca i uvek u lice. Igor je u stvari bio jedan sjajan, inteligentan, oštrouman, odgovoran i novinar i čovek i otac i suprug i sin i brat i prijatelj – rekla je na komemoraciji Rada Đurić.

https://www.instagram.com/p/B0k48XulGuu/

Podsetimo, novinar i urednik u Radio-televiziji Srbije Igor Bulat preminuo je u 48. godini, posle kratke i teške bolesti.