Celebrity News

Jelena Karleuša OŠTRO NA KRITIKE JAVNOSTI: Svojim primitivnim stavom me nećete promeniti niti usporiti. Naprotiv. Tek sam počela! (foto)

Jelena Karleuša OŠTRO NA KRITIKE JAVNOSTI: Svojim primitivnim stavom me nećete promeniti niti usporiti. Naprotiv. Tek sam počela! (foto)

Budući da je svaki Jelenin nastup drugačiji od prethodnog kao i da svaki put izazove šok  i čuđenje, možemo samo reći - to je ona!

Kostimi koje nosi su izazovni, seksepilni, nekad čak i previše prokovativni, ali scena i mesta na kojima nastupa, svakako ne zahtevaju odoru zakopčanu do grla.

Naime, isto tako kada gostuje u emiisijama raznih profila, njen stil će uvek biti prilagođen mestu na kom se nalazi, a koliko je njen stil raznolik, ko je prati može videti na njenom Instagramu.

Ipak, jedna odevna kombinacija, izazvala je gomilu komentara, među kojima su se našli i oni uvredljivi, te je ona, u svom stilu i shodno situaciji, odgovorila ovako:

- Imam potrebu da se kratko obratim ovima koji su kao nešto šokirani mojim kostimom, pominju moju decu itd. Seljaci, ja nisam operska pevačica niti učiteljica u vašoj opštini, ja sam performer, ovo je scencski kostim koji je u skladu sa mojom muzikom i SCENOM. Ne idem ovako do supermarketa sa decom! Verujem da ste bar jednom u životu culi za Bijonse, Lejdi Gagu, Rijanu, Pink, Majli itd... Pogledajte njihove scenske kostime... Možda je u vašem malom mestu ovo šokantno ali ja ne živim tu, ja nisam vi i moj život je nešto što vi možda nikada i nećete razumeti. Ali kad je već tako, idite pratite nekog drugog... Smarate sa svojim malograđanskim primitivnim stavom koji mene niti će promeniti niti usporiti. Naprotiv. Tek sam počela.

https://www.instagram.com/p/B0u8RLdI23X/?utm_source=ig_embed