Celebrity News

EKSKLUZIVNO otkrivamo na kojoj televiziji će raditi Maja Nikolić i Nataša Miljković!

EKSKLUZIVNO otkrivamo na kojoj televiziji će raditi Maja Nikolić i Nataša Miljković!

Voditeljke Nataša Miljković i Maja Nikolić nedavno su demantovale informaciju koja se pojavila u jednom dnevnom listu, a to je da prelaze na televiziju koju navodno pokreće Željko Joksimović.

Kako ekskluzivno saznajemo, Maja Nikolić počinje da vodi emisiju na TV Nova S sa kumom Natašom Miljković i to od septembra svakog radnog dana u popodnevnim časovima u emisiji informativnog i zabavnog karaktera.

Podsetimo se:

Voditeljka Maja Nikolić nedavno je napustila “Prvu” televiziju gde je više od tri godine vodila emisiju “150 minuta”. Kako je rekla, ovo je uradila iz privatnih razloga, a sada pojašnjava detalje odluke.

– Iako je za publiku možda iznenađenje, već neko vreme sam o ovoj temi razgovarala sa menadžmentom televizije. Odluka nije bila nimalo laka, jer sam radila sa vrhunskim profesionalcima. U međuvremenu sam upoznala mnogo divnih i talentovanih ljudi. Ne postoji loš razlog ili nezadovoljstvo, odluku sam donela posle dugog razmišljanja, iz privatnih razloga. Znam da ću ovde uvek imati prijatelje – rekla je Maja Nikolić koja je objasnila koliko joj je bilo teško.

Nataša Miljković televizijsku karijeru je počela kao devojčurak, na Studiju B u emisiji “Teenage TV”.

Zatim je prešla na BK televiziju gde se zadržala sedam godina, a 2004. je otišla na RTS. Posle skoro 15 godina u Javnom servisu, prošle godine prešla je na Prvu.