Celebrity News

Karleuši fanovi priredili IZNENAĐENJE ZA ROĐENDAN, a ono što joj suprug Duško Tošić sprema ostaviće je bez teksta! (video)

Karleuši fanovi priredili IZNENAĐENJE ZA ROĐENDAN, a ono što joj suprug Duško Tošić sprema ostaviće je bez teksta! (video)

Pevačica Jelena Karleuša juče se tužna obratila fanovima na Instagramu i podsetila da će svoj 41. rođendan dočekati bez najvoljenijeg bića, aludirajući na gubitak svoje majke Divne Karleuše. Međutim, u Vrnjačkoj banji, gde je diva imala nastup, dočekalo ju je iznanađenje kakvom se ni u snu nije nadala.

Naime, publika joj je spremila rođendansko iznenađenje. U jednom trenutku svi su počeli da skandiraju njeno ime i otpevali su joj pesmu za divan dan. Jelena je samo spustila glavu pred masom pokazujući svoj poklon i zahvalnost za lep gest.

Nakon toga se jedan mladić iz publike popeo na binu i doneo joj je rođendansku tortu sa svećicama.

Pogledajete:

https://www.instagram.com/p/B1QoB-robqj/

Međutim, posebno iznenađenje diva će tek dobiti. Njoj je suprug Duško Tošić navodno spremio skupocen poklon, pišu domaći mediji.

O čemu se radi, pogledajte na sledećoj strani:

Kako se šuška fudbaler će suprugi pokloniti jahtu kako bi joj ispunio želju, jer obožava more.

- Njihove ćerke su od najranijeg detinjstva navikle da putuju širom sveta, zbog tatinog posla, i često ih vode na more. Devojčice su jednom rekle tati da bi volele da imaju svoj brod, kojim bi cela porodica plovila - rekao je izvor "Informera".

Isti list navodi da je u pitanju jahta od 26 metara, sa četiri kabine, tri kupatila i kućnim bioskopom. Cena je oko 800.000 evra, trenutno je usidrena u Španiji a biće "isporučena" u Crnu Goru.

https://www.instagram.com/p/B0tsyLFIL1a/