Celebrity News

Ana Kokić ide na terapije, otkriveni svi detalji ZDRAVSTVENOG PROBLEMA!

Ana Kokić ide na terapije, otkriveni svi detalji ZDRAVSTVENOG PROBLEMA!

story

Popularna pevačica Ana Kokić od jeseni će imati pune ruke posla, što vezano za nastupe i pesme koje sprema, što zbog šou-programa “Tvoje lice zvuči poznato” u kojem će učestvovati.

Naime, Ana već duže vreme ima problema sa donjim delom leđa, što joj otežava funkcionisanje, a svesna je da će joj svaki mišić tele biti aktivan dok bude vežbala koreografije u šouu, piše Blic.

- Kada je dobila ponudu da bude takmičar, Ana se neizmerno obradovala. Međutim, ta prva reakcija je ubrzo splasla jer je shvatila da joj je osim glasa, koji ima, potrebna i kondicija da iznese svaku koreografiju. Ni to nije problem jer Ana vredno trenira, ali njena leđa to ne bi izdržala. Ana već duže vreme ima problema sa donjim delom leđa i to nikako da sanira. Čak se desi da joj bude dobro, ali da ponovo počnu neizdrživi bolovi. Zato je odmah nakon što je dobila poziv odobrenje prvo potražila od lekara i sa njima se konsultovala. Iako nisu bili srećni ni zbog štikli koje nosi na nastupima, tako ni sada kada im je saopštila da bi prihvatila ponudu. Kako su tražili rešenje koje bi bilo najbolje, Ana je dobila prepisane terapije na koje sada ide svakodnevno kako bi ojačala taj deo leđa i izdržala sve što je čeka. Osim masaža i terapija strujama, Ana ima i posebne tretmane koje dubinski jačaju taj deo kičme. Istovremeno je posvećena stalnim vežbama sa ličnim trenerom. Program njenih treninga i napravljen je u skladu sa preporukama lekara, a sada je pred početak snimanja na Prvoj televiziji dodatno pojačan.

Kako Blic saznaje, niko od doktora i trenera ne može da garantuje da se ona tokom šoua neće povrediti, ali je ona svesna da mora da bude oprezna.

- Problem je što Ana želi, kao i u sezoni kada je pobedila, da ima zahtevne koreografije. Ona je perfekcionista, pa kada nešto radi, želi da bude savršeno. U suprotnom i ne upušta se u to. Zato se sada i dvoumila, jer ako ne može da đuska, leti, prevrće se i skače kako zamisli, ne želi ni da bude deo šou-programa. Sada je vrlo usmerena na taj projekat i čini sve da osnaži leđa kako bi izdržala do kraja. Njene ćerke najviše se raduju što će mamu gledati u TLZP jer misle da tu nabolje pokaže sve svoje talente - kaže naš izvor.

Kada ju je ekipa Blica pozvala, Ana je samo kratko rekla:

- Zaista ne bih ništa da komentarišem.

Podsetimo se...

Na najveći hrišćanski praznik Božić kao bomba je odjeknula vest da su pevačica Ana Kokić i vaterpolista Nikola Rađen odlučili da stave tačku na svoj 10 godina dug brak.

Pevačica i vaterpolista izdali su zvanično saopštenje za medije kako bi prekinuli sva nagađanja i tako potrvdili da su se rastali... Par ima dvoje zajedničke ćerke, Ninu i Teu.