Celebrity News

Olivera Kovačević konačno priznala da IMA PARTNERA!

Olivera Kovačević konačno priznala da IMA PARTNERA!

Urednica zabavnog programa RTS Olivera Kovačević retko govori o svom životu van kamera. Svoju karijeru gradila je ne mešajući privatni i profesionalni život i emotivne momente je čuvala samo za odabrane.

Iako bi mnogi pomislili da se Olivera vodi onom floskulom da ženama nije potreban partner da bi bile srećne, ona to za "Blic" demantuje.

- Uvek je potreban partner da biste bili srećni. Ja jesam srećna žena - kaže za Olivera Kovačević i priznaje da je na emotivnom planu ispunjena.

- Jesam. Srećna sam - rekla je urednica zabavnog programa, koja svojim šarmom nijednog muškarca ne ostavlja ravnodušnim.

Na pitanje da li muškarci imaju slobodu da joj se udvaraju kaže:

- Kako ko, kako kada. Neko ima hrabrosti, neko nema, ali mi to sada nije u fokusu. U nekim godinama je to važno u nekim nije. Meni to sada nije - kaže Olivera koja je otkrila i tajnu svog fantastičnog izgleda koji se godinama ne menja.

- Za moj izgled je zadužen trener Duško. On je jedan tip koji navaljuje da ja moram da izgledam dobro i zdravo. Nije lako, ali se trudim - rekla je ona za "Blic".