Celebrity News

Mirjana Karanović otkrila TAČNE RAZLOGE zašto nije odigrala predstavu ZBOG ČEGA SU JE I OSUDILI!

Mirjana Karanović otkrila TAČNE RAZLOGE zašto nije odigrala predstavu ZBOG ČEGA SU JE I OSUDILI!

story

Mirjana Karanović navodno je odbila je da glumi u predstavi “Balava”, koja je trebalo da se odigra na otvorenoj sceni u Aranđelovcu 24. avgusta, u okviru Smotre umetnosti “Mermer i zvuci”, te je u jutarnjem programu na TV "Prva", opširnije objasnila šta se dogodilo.

- Krenuli smo u Aranđelovac, ja sam vozila celu ekipu i već tada je bilo pitanje da li ima ili nema uslova rasvete da se odigra predstava. Imali smo sve ostalo, naša produkcija je uložila dodatna sredstva, nekih 200. 000, da bi omogućili da publika čuje predstavu. Ta predstava je mala, kamerna predstava, četiri stolice, glumice koje sede na te četiri stolice i radi se o veoma emotivnom materijalu odnosa majke, ćerke, sestre i veoma je važno da publika oseti ili vidi sve te nijanse odnosa koje mi na sceni razvijamo - počela je Mirjana Karanović...

Mira Karanović: Razočarana sam što ste me TAKO BRZO ODBACILI

- Dok smo išli ka Aranđelovcu stizale su poruke da je sve u redu, a kad smo stigli tamo naša organizatorka je rekla da ne može da nađe stalke za reflektore, to se sve dešava na dan predstave. Kad smo mi stigli tamo zapravo nikoga nije bilo osim naše ekipe, ali taj čovek koji je našoj organizatorki ustupio reflektore rekao je: "Ali ja nemam stalke, oni su na nekom drugom mestu i ne mogu da ih donesem". Mi smo mislili - igraćemo bez promene svetla, nema veze, samo da se vidimo, ništa drugo. Onda se ispostavilo da ti reflektori mogu samo na zemlji da stoje, onda shvataš da si doveden u situaciju ili ćeš da odigraš to ili ne, prodata je predstava, užasna je situacija. Onda su mi javili da hoće da mi odnesu auto, neko je zvao pauka. Neko je rekao da mogu s autom da uđem u park, međutim ja nisam to htela i onda sam ja parkirala na jednom mestu koje inače jeste parking mesto, ali je na njemu bila neka drvena paleta i pošto nisam imala gde da stanem ja sam tu paletu sklonila i parkirala tu. Ali onda su zvali pauka - ispričala je glumica.

Usled svih problema sa kojima se glumačka ekipa suočila kada je reč o organizaciji i realizaciji predstave, Mirjana je odlučila da predstavu ne igra.

- Nakon toga sam zvala produkciju i reditelja, sa nama je bila glavna organizatorka, onda smo bili na vezi sa rediteljem, a ta gospođa koja nas je zvala da gostujemo se nije javljala na telefon, posle smo čuli da je bila kod kuće i prala kosu, ali ne znam da li je to istina, to je za sada trač. Ceo taj odnos prema nama je bio jako loš. U našem polusiromaštvu štapom i kanapom rešavamo stvari, pogotovo kad je u pitanju neki teatar van Beograda. Ova predstava nije tezga, a glumci se jako teško suočavaju sa činjenicom da moraju da otkažu predstavu, ali meni je bilo jako važno da zaštitim to što smo stvorili. Uvek će postojati ljudi koji će kritikovati vaše odluke, ali mi moramo da se borimo za kvalitet. Onda nije bitno ni da li ćete igrati u mraku. Mora da postoji neki minimum uslova, ali ovde nije postojao ni minimum - završila je svoju priču Mirjana Karanović prilikom gostovanja kod voditelja Srđana Predojevića.