Celebrity News

Marina Tadić U DRUGOM STANJU: Evo SA KIM lepa pevačica čeka dete

Marina Tadić U DRUGOM STANJU: Evo SA KIM lepa pevačica čeka dete

Kako prenose domaći mediji, pevačica Marina Tadić je u četvrtom mesecu trudnoće i presrećna je što će uskoro postati mama.

- Tokom prethodnih meseci Marina se povukla iz javnosti i posvetila privatnom životu. Njena želja je bila da se ne pojavljuje na gradskim dešavanjima te dugo nigde nije bila viđena. U proleće je uplovila u ljubavnu vezu sa mladim advokatom kojeg je godinama unazad poznavala i sa kojim se družila, ali se ljubav između njih stvorila tek nedavno. Sa prvim danima leta Marina je saznala da će postati majka, što ju je posebno obradovalo - priča izvor blizak pevačici za "Blic" i otkriva kako je Marina već dugo želi da postane majka.

- Radosne vesti prvo je podelila sa partnerom, a potom je pozvala najbliže prijateljice. Neke od njih su se rasplakale, a Marina je bila presrećna što će joj se životni san ispuniti - objašnjava izbor.

Pevačica trenutno uživa na moru sa izabranikom, a iako ove vesti nije želela da komentariše sinoć je putem društvene mreže Instagram obradovala svoje fanove fotografijom na kojoj se jasno vidi stomačić.

Pogledajte na sledećoj strani:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marina Tadic (@marinatadic_official) дана 29. Авг 2019. у 12:10 PDT