Celebrity News

Kraljevska porodica ODBILA DA ISPUNI ŽELJU princa Harija nakon majčine smrti!

Kraljevska porodica ODBILA DA ISPUNI ŽELJU princa Harija nakon majčine smrti!

Da je smrt princeze Dajane veoma potresla kraljevsku porodicu i britansku javnost nije novost, ali sada dobijamo nove detalje o periodu nakon smrti Lejdi Di.

Kako piše Mirror, u dokumentarnom filmu Diana: 7 Days That Shock, njen prijatelj i novinar Ričard Kej otkrio je da su se kraljica Elizabeta i princ Čarls dogovorili kako bi trebalo prvenstveno da se pobrinu za tada maloletne prinčeve Vilijama i Harija.

Međutim, mlađi kraljević je tada imao samo jednu želju, ali otac nije hteo da je ispuni.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Princess Diana? (@dianaremembered) дана 14. Дец 2018. у 5:54 PST

Naime, Čarls se nakon smrti Dijane posvađao sa kraljicom i to zbog toga što je on hteo da ode po princezino telo u Pariz. Ta ideja se nimalo nije svidela Elizabeti II., koja čak nije htela da mu da kraljevski avion. Ali, bez obzira na sve Čarls je otišao po preminulu suprugu. Dijanini bliski prijatelj je otkrio kako se princ tada borio više za nju nego kada su bili zajedno.

Ono što je sada novost jeste i to da je princ Hari imao želju da ode sa ocem po majčino telo, ali kako je on tada imao samo 12 godina, Čarls je to odbio, jer se brinuo za sina.

Podsetimo, pre nekoliko dana je bila 22. godišnjica od smrti princeze koju je ceo svet voleo. Poginula je u automobilskoj nesreći u Parizu dok je bežala od paparaca zajedno sa ljubavnikom Dodijem El Fajedom i vozačem Henrijem Paulom.