Celebrity News

Zlatne devojke: Odbojkašice Srbije proslavile titulu prvaka Evrope s navijačima u Beogradu (video)

Zlatne devojke: Odbojkašice Srbije proslavile titulu prvaka Evrope s navijačima u Beogradu (video)

Nekoliko hiljada navijača pozdravilo je sinoć ispred Skupštine Beograda odbojkašice Srbije i proslavilo osvajanje zlatne medalje na Evropskom prvenstvu u Ankari.

- Ovaj balkon je san svakoj devojci ovde pred vama. To je zašto one igraju. To je i san svakoj devojčici koja počinje da igra odbojku, ne zbog balkona, nego zbog vas i vaše ljubavi prema nama. Svaka devojka koja počne da igra odbojku zbog vas, znajte da ste učinili veliku stvar za naš sport - rekao je selektor Zoran Terzić okupljenim navijačima, piše B92.net.

Odbojkašice i članovi stručnog štaba su pojedinačno izlazili na balkon, uz aplauz okupljenih navijača, a publika je najjačim aplauzom pozdravila najbolju igračicu turnira Tijanu Bošković i uzvikivala "MVP".

Kapiten selekcije Srbije Maja Ognjenović kazala je da je "naći prave reči i obratiti se navijačima mnogo teže nego igrati finale pred 14.000 rivalskih navijača".

- Hvala za ljubav i podršku! Vidimo se sledeće godine na ovom istom mestu sa istim povodom (Olimpijske igre).

Podsećamo, srpske odbojkašice juče su postale šampionke Evrope, pošto su u finalu sa 3:2 pobedile Tursku.

Zlatnu medalju osvojile su Maja Ognjenović, Bianka Buša, Silvija Popović, Katarina Lazović, Maja Aleksić, Mina Popović, Brankica Mihajlović, Slađana Mirković, Stefana Veljković, Teodora Pušić, Ana Bjelica, Tijana Bošković, Bojana Milenković i Jelena Blagojević.

Kako je bilo juče na dočeku zlatnih devojaka, pogledajte u nastvaku: