Celebrity News

Rekla "NE" CECI: Anastasija Ražnatović odbila duet s majkom

Rekla "NE" CECI: Anastasija Ražnatović odbila duet s majkom

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović je u skladnoj vezi sa izabranikom Đorđem, sa kojim je otpočela i zajednički život. Međutim, kako kaže, još ne razmišlja o tome da stane na "ludi kamen".

- Meni se apsolutno nigde ne žuri, karijera mi je, iskreno, prioritet, relativno skoro sam i počela i potpuno sam predana tome. A što se venčanja, udaje tiče, stvarno za sad ne razmišljam o tome - rekla je Anastasija kroz smeh za portal Pink.rs.

Nakon velikog uspeha singlova "Savršen par" i "Rane" ona uveliko radi na svom prvom albumu.

- I dalje radim na albumu (smeh). Neću objavljivati ništa pre, ne bih da kvarim celokupan utisak, hoću da sve izađe u isto vreme, vredno radimo i očekujem da napravimo jedan fenomenalan album i nadam se da će se i publici svideti. Ne bih nešto previše da otkrivam, osim da se nadam da će album biti objavljen što pre i, po meni i po ukusu publike, mislim da će svi biti oduševljeni - navela je pevačica i dodala da za sada nema u planu da snimi duet sa mamom Cecom.

– Neće biti nekih iznenađenja, prosto želim da taj prvi album budem samo ja, da budem potpuno fokusirana na solo karijeru, da se predstavim publici kao svoja, ali u budućnosti što da ne, ja sam otvorena za saradnju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on Apr 12, 2019 at 3:25am PDT