Celebrity News

Eva Longorija: Kada su me maltretirali, samo mi je ona pomogla

Eva Longorija: Kada su me maltretirali, samo mi je ona pomogla

U jeku sudskog postupka protiv američke glumice, Felisiti Hofman (56), koju naša publika najviše pamti po ulozi Linet Skavo u popularnoj seriji "Očajne domaćice", a koju se optužuje da je plaćala mito kako bi ćerki olakšala upis na fakultet, oglasila se njena koleginica Eva Longorija (44).

Eva je u otvorenom pismu podrške dugogodišnjoj drugarici, otkrila, između ostalog, kako je bila maltretirana na setu hit serije.

Latino lepotica u pismu navodi sva dobra i nesebična dela koja je Felisiti učinila tokom života, a osvrnula se i na period u kojem joj je koleginica pružila pomoć kada ju je nepoznata osoba sa seta "Očajnih domaćice" psihički maltretirala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Grazia UK (@graziauk) on Sep 10, 2019 at 10:04am PDT

- Bojala sam se dana kada je trebalo da radimo sa tom osobom jer je to bilo čisto mučenje. Sve do jednog dana, kada je Felisiti rekla nasilniku 'dosta' i sve je prestalo. Ona je osetila moju muku sa kojom sam se svakodnevno suočavala iako nikome nikada nisam rekla kroz što prolazim. Znam da ne bih preživela tih deset godina na setu da nije bilo nje - napisala je Eva u otvorenom pismu sudiji koji vodi postupak protiv Hofman.

Više o optužbama protiv Felisiti pročitajte OVDE.