Celebrity News

RODILA DETE U STROGOJ TAJNOSTI: Glumica uhvaćena bez trudničkog stomaka (foto)

RODILA DETE U STROGOJ TAJNOSTI: Glumica uhvaćena bez trudničkog stomaka (foto)

Prema navodima inostranih medija, glumica Kira Najtli na svet je donela drugo dete, a navodno se porodila u strogoj tajnosti.

Pol drugog deteta još uvek nije poznat, a s obzirom na to da su Kiru paparaci uhvatili kako šeta ulicama Londona sa dečjim kolicima bez trudničkog stomaka, spekulacije da se porodila osvanule su na svim naslovnim stranama britanskih tabloida.

https://www.instagram.com/p/B2W4vTjHEut/?utm_source=ig_embed

Kira je nedavno uhvaćena u poodmakloj trudnoći, sa stomakom do zuba, a kako stvari stoje prorođaj je obavila u potpunoj privatnosti.

Par već ima četvorogodišnju čerku  Edi.

Podsećamo, Kirino iskustvo sa prvim porođajem bilo je traumatično i o tome je otvoreno pričala u svom eseju koji se bavio pritiskom na žene da izgledaju savršeno nakon porođaja.

– Moja vagina se razdvojila. Izašla si iz mene otvorenih očiju, sa rukama podignutim u vazduh. Stavili su te na mene svu krvavu, prekrivenu posteljicom, a tvoja glava je izgledala unakaženo kada si izašla iz mene. Pulsirala si, dahtala i vrištala – pisala je tada kivna glumica.

Kira je i uporedila svoje iskustvo sa iskustvom Kejt Midlton, koja je samo par sati posle svog porođaja blistala, a rodila je Šarlot samo dan pošto je Kira rodila Edi.

– Stojimo i gledamo u TV. Izašla je iz bolnice sedam sati nakon porođaja, našminkana i na štiklama. To lice svet želi da vidi. Sakrij se. Sakrij našu bol, tela koja se raspadaju, grudi koje cure i hormone koji divljaju. Izgledaj prelepo. Izgledaj divno, ne pokazuj da si došla sa bojnog polja, Kejt. Sedam sati nakon borbe života i smrti, sedam sati nakon što ti se telo prepolovilo i otvorilo i krvavo dete koje vrišti izašlo iz tebe, Ne pokazuj. Ne govori. Stoj tu sa svojom ćerkom i pusti da te fotografiše gomila muških fotografa – poručila je tada Kira.