Celebrity News

Dragana Mirković: Sve bih učinila da sprečim decu da postanu deo estradnog neba

Dragana Mirković: Sve bih učinila da sprečim decu da postanu deo estradnog neba

Folk diva Dragana Mirković tri decenije je na estradnom nebu, a iza sebe ima veoma uspešnu karijeru. Međutim, put koji je ona odabrala nikako ne bi poželela svojoj deci.

Pevačica priznaje da jedino što ne bi preživela jeste da njena sin Marko (18) i ćerka Manuela (17) požele da budu deo estrade.

- Deca su poprilično sklonjena, zahvaljujući njihovoj želji prvenstveno. Samo sam ja izložena. Čak se i moj suprug sklanja, tako da je sav teret na meni. Drago mi je što oni ne žele da se bave javnim poslom - rekla je pevačica za "Kurir" i dodala:

- Često u šali kažem: „Ja sam jednu karijeru preživela, još jednu ne bih.“ U smislu javne ličnosti. Dovoljno mi je bilo ovog stresa što sam ja ta, ali tako se dogodilo, nisam ja to želela. Ne verujem da bih preživela kada su deca u pitanju. Savet nemam, to je prosto. 

Sve je stvar stava, jačine ličnosti. Oni su inače deca na mestu, i vrlo jaka deca. Samim tim što ne žele da budu viđena, to je dokaz jačine njihove ličnosti. Obično deca u tim godinama žele da budu u centru pažnje. Sve bih učinila da ih sprečim da budu deo estrade, potrudila bih se da ih ubedim da to ne urade - zaključuje folk diva.

View this post on Instagram

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic) on Aug 24, 2019 at 3:23am PDT