Celebrity News

Goca Šaulić prvi put od smrti kralja narodne muzike SMOGLA SNAGU da priča

Goca Šaulić prvi put od smrti kralja narodne muzike SMOGLA SNAGU da priča

Posle pola godine od kada ju je napustio suprug, kralj folk muzike Šaban Šaulić, njegova udovica Goca Šaulić i dalje sa knedlom u grlu govori o njemu.

Posle tragične smrti, Goca je retko izlazila u javnost, pokušavajući da svoju intimu sačuva sa najbližima u porodičnoj kući.

- Život ide, polako... Dan po dan. Videću kako dalje - drhtavim glasom rekla je Goca Šaulić za "Scenu".

- Kako mogu da budem kada posle 44 godine braka ostanete sami? Ne daj bože nikom da mu se ovo desi - teško priča Goca koja ne želi da se bavi spekulacijama u vezi sa nasledstvom pokojnog kralja narodne muzike koje je često bilo tema domaćih medija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Saban Saulic (@sabanofficial) on Oct 12, 2016 at 6:32am PDT

- Ja sam u žalosti. Ko nije, neka se bavi glupostima - kratko je rekla Goca koja, po pisanju domaćih medija, bol i tuga za preminulim suprugom leči odlazeći u Krčedin, vikendicu gde je pevač najradije provodio slobodno vreme.

- Krčedin je Šabanovo mesto. To znaju svi koji su ga poznavali. Bio je najsrećniji tamo dok je s prijateljima pecao i baš iz tog razloga njegova udovica bar jednom u dve nedelje odlazi tamo nakon njegove smrti. Tamo se oseća spokojno, jer je svaki kutak podseća na pokojnog muža. Goca vodi računa o kući u kojoj je Šaban često boravio i ne namerava da je proda - priča izvor koji otkriva i kako bi Goca ovih dana trebalo da dobije prvu Šabanovu penziju koju je godinama uplaćivao u Nemačkoj. Navodno, je reč o sumi od 3.000 evra, prenosi "Scena".