Celebrity News

GORELA PRESTONICA: Glamurozna žurka okupila srpsku elitu povodom 25. rođendana najgledanije televizije! (foto)

GORELA PRESTONICA: Glamurozna žurka okupila srpsku elitu povodom 25. rođendana najgledanije televizije! (foto)

Na glamuroznoj žurki povodom 25. godina rođendan Pink televizije, pristustvovale su mnogobrojne zvanice a domaćin ovog gala dođagađaja i vlasnik Željko Mitrović i njegova supruga Milica Mitrović stigli su prvi sa ćerkama Kristinom i Andreom.

Neverovatan uspeh, razvoj, i realizacija nekih od najgledanijih programa, gradnja studija, ogroman broj kanala i 25 godina postojanja TV Pink su razlog da večeras slave velikim, glamuroznim partijem koji kao temu ima “Zlatno doba”.

Poznata srpska imena svojim odevnim kombinacijama paradirali kroz poznati prestonički restoran i sve prisutne ostavljali bez daha.

Na žurku su među prvima stigli voditelji Predrag Sarapa i Lav Pajkić, pevačice Ljupka Stević, Dijana Janković, Neda Ukraden i Nada Obrić, političari Dragan Marković Palma, Ivica Dačić, Zoran Đorđević, zatim Pinkove zvezdice Marina i Ljuba Stanković, bivši zadrugari Toma Panić, Pavle Jovanović i Aleksa Savić voditeljka Irina Vukotić, Dea Đurđević i Mladen Mijatović, a veoma važni gosti za vlasnika televizije Pink su bili deca iz Zvečanske, koja su ove godine išla na more zahvaljujući njemu.

Jedan od emotivnijih trenutaka bio je i zagrljaj uglednog Željka Mitrovića sa majkom koja uspeh svog sina prati otpočetka....

Na početku večeri, vlasnik televizije Pink obratio se zvanicama dirljivim govorom a nakon toga upriličen je i vatromet koji je sve ostavio bez daha.

Budući da je ovo bila prava parada uspeha  kao i sjajnih autfita, neke poznate ličnosti definitivno su iznenadile svojim pojavljivanje.
Nada Obrić koja poslednjih nedelja puni novinske rubrike zbog bolesti, pojavila je na proslavi zajedno sa svojim ostalim kolegama...
Takođe, svojim izdanjem oduševile su i Ana Sević, koja je pokazala savršen dekolte, zatim, Dušica Jakovljević, Teodora Džehverović, Luna Đogani, ali i Ivana Stamenković Sindi koja je ove večeri izgledala poput glumice iz 40-ih godina.

Ostale zvanice poput Snežane Dakić, Sanje Marinković, Nine Radulović, Boška Jakovljevića, Bate Spasojevića, Marka Kona i mnogih drugih pogledajte u našoj galeriji ispod...