Celebrity News

Voditelj komentarisao koleginice: Marija Kilibarda je VULKAN u kadru

Voditelj komentarisao koleginice: Marija Kilibarda je VULKAN u kadru

Posle duže medijske pauze voditelj Slavko Beleslin se ponovo vraća na male ekrane u novoj emisiji "Šta bi posle - flešbek" koja će se emitovati od 23. septembra na RTS-u.

- Reč je o TV emisiji koja nas vraća kroz vreme i otkriva kako su završeni događaji koji su kroz vesti dodirnuli naše živote, a čiji epilog nikada nismo saznali - istakao je Beleslin u intervjuu za "TV Novosti" i dodao:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @slavkobeleslin on Jan 1, 2019 at 5:30am PST

- Gledaoci će kod svoje kuće direktno biti uključeni u emisiju preko 'Flešbek' aplikacije na mobilnim telefonima. Preko nje će odgovarati na pitanja voditelja i odmah videti rezultate na TV ekranu. One najbrže i najpreciznije očekuje nagrada od 50.000 dinara. Tako će prvi put televizija i mobilna telefonija biti spojeni u istoj emisiji, a publika direktno uključena u program koji gleda - objasnio je voditelj koji se zatim našao pred nezgodnim pitanjem - s kojom koleginicom bi ponovo podelio kadar?

- Kao što se dame ne pitaju za godine, trebalo bi da uvedemo pravilo da džentlemni ne odgovaraju na ovakva pitanja. Sve koleginice sa kojima ste me videli u kadru postale su mi veoma bliski prijatelji. Ipak, ako vam treba vulkan energije u kadru, ali i tokom reklama, tu je Marija Kilibarda nezamenljiva. Jedna od najprofesionalnijih dama kojoj mnogo dugujem je Maja Nikolić, divno sam sarađivao i sa Ivanom Konstatinović, kao što mi je i ustajanje za Jutarnji program lakše padalo kada sam ga radio sa Anom Babić - zaključio je voditelj.