Celebrity News

SVAĐA BIVŠIH SUPRUŽNIKA: Slađa se iselila iz Đoletove kuće, a evo šta on kaže na to

SVAĐA BIVŠIH SUPRUŽNIKA: Slađa se iselila iz Đoletove kuće, a evo šta on kaže na to

Denser Đole Đogani sukobio se sa bivšeom suprugom pevačicom Slađanom Delibašić zbog čega je ona odlučila da napusti kuću u kojoj je živela sa ćerkom Silvijom i unukom Tijom, prenosi "Kurir".

- Otišla sam iz te kuće, imali smo neki nesporazum. Zakačili smo se bez veze. Pokupila sam se i otišla. Ne želim da mi se neko tako obraća, imam svoj ponos. Uspela sam i to sam mu dokazala i kada sam otišla od njega. Ja sam tamo ostajala zbog Silvije, ta kuća meni nije ništa predstavljala. Idem kod ćerke i unuke, ali one više dolaze kod mene - rekla je Slađa za pomenuti list i dodala da su kuću o kojoj priča kupili dok su još bili u braku.

Đole je za "Blic" potvrdio da njegova bivša supruga više ne živi u toj objektu, ali kaže da sukoba nije bilo.

- U trenutku kad smo doneli odluku da u kući gde smo ranije živeli napravimo vrtić, Slađa se preselila u drugi stan, a to je bilo još pre dve godine. To je bilo nepohodno kako bi naša deca Silvija i Marinela mogle da žive tu i otvore vrtić koji su želele. Kao što je i normalno, pomogao sam deci u realizaciji njihove zamisli i ostavio da njih dve vode sve. Slađa i ja nemamo odnos kao ranije, razveli smo se. Poštujem je i uvek se kulturno javimo jedno drugom. Svako vodi svoj život, deca su odrasla i mogu sve bez nas. Ne sedimo i pijemo piće, ali sam uvek tu šta god da joj treba - izjavio je Đole.