Celebrity News

PROBLEMI U PORODICI ĐOGANI: Đole uradio nešto što je Slađu i njegovu ćerku VEOMA POVREDILO?

PROBLEMI U PORODICI ĐOGANI: Đole uradio nešto što je Slađu i njegovu ćerku VEOMA POVREDILO?

Denser Đole Đogani je poklonio svojoj mlađoj ćerki Marineli Đogani singl "Bulevari", koji je ona otpevala u studiju, da bi on naprasno uzeo tu pesmu i odlučio da je snimi njegova supruga Vesna, odnosno njegova grupa, piše "Kurir".

Ovo je navodno bio razlog zbog kog se njegova bivša supruga Slađa Delibašić naljutila na njega.

Izvor blizak porodici Đogani kaže da su odnosi između nekadašnjih supružnika već neko vreme loši, ali da se oni trude da zbog dece komuniciraju kako treba.

Da je Slađa ljuta na Đoleta, potvrdili su ljudi iz njenog okruženja.

- Slađa, a posebno njena ćerka Marinela, bile su veoma srećne kada je Đole rekao da ima pesmu za nju i da će on finansirati i snimanje spota. To je trebalo da bude njen prvi singl. Pesma joj je savršeno legla, u studiju ju je snimila i to je zaista zvučalo besprekorno dobro. Čim je singl bio završen, Marinela ga je poslala Đoletu da čuje kako zvuči, nije ni pretpostavljala da će on u trenutku promeniti mišljenje. Pozvao ju je i rekao: "Dobro si otpevala, svaka ti čast. Ali ovo je ipak više pesma za nas, u našem je fazonu. Vesna će to bolje odraditi, nemoj da se ljutiš" - kaže sagovornik za "Kurir".

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Djordje Djogani (@djoganivesna) on Sep 2, 2019 at 11:19am PDT

Nakon ovoga Slađa je razgovarala s bivšim suprugom i ukazala mu na to da je postupio nedolično prema sopstvenom detetu.

- On se pravdao da samo želi najbolje za sve, da će ćerki naći novu pesmu, da se malo strpi. Ali razumljivo je da je Marinelu sve to jako pogodilo, jer se mnogo radovala prvom singlu, pesma joj se dopala. Slađi je zbog toga bilo mnogo žao jer je ona sve vreme podržavala ćerku da počne da snima pesme, jer odlično peva. Onda su se odnosi između nje i Đoleta sve više komplikovali, dok se na kraju nisu posvađali. Slađa je njegov odnos prema njoj shvatila kao poruku da treba da se iseli iz kuće koja pripada Đoletu, što je i uradila na kraju - dodao je izvor.

Đole je juče izjavio da nije u svađi s bivšom suprugom, da ona u njegovoj kući ne živi već dve godine, te da je on otvorio starijoj ćerki vrtić.

- Šta znači to da je bilo neophodno da ja napustim kuću?! Nije istina da je on pomogao oko vrtića, sve sam sama finansirala, da bi moja deca imala posao i za njih sam uvek tu. Tako radi pravi roditelj! Presrećna sam što su one vredne, vaspitane, što imam divnu unuku. Ne mogu da kažem da je Đole loš otac, naprotiv. Ali mene porodica Đogani više ne zanima! Ja sam Delibašić i ponosna sam na svoje poreklo. A to da li je mene Đole izbacio ili nije - koga briga više? - rekla je Slađa, piše "Kurir".

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sladja Delibasic (@sladjadelibasic) on Apr 23, 2016 at 5:55am PDT