Celebrity News

Nikola Đuričko progovorio: Evo zašto sam otišao u Ameriku

Nikola Đuričko progovorio: Evo zašto sam otišao u Ameriku

Ataimages

Kako pišu domaći mediji, glumac Nikola Đuričko je sa suprugom, ćerkom i sinom spakovao kofere, rešio da ode iz Srbije i inostranu karijeru gradi u Americi.

Glumac je sa suprugom Ljiljanom dugo vremena razgovarao o preseljenju, a nedavno je konačno rešio da je došao pravi trenutak da slavu stekne van Balkana, te da se s najmilijima otisne u Ameriku,  piše “Blic”.

Ukoliko sve bude išlo po planovima, njihova želja je da tamo i ostanu i izgrade život, a za sada su isplanirali da ostanu godinu dana.

Prvi put, glumac je otkrio zašto je odlučio da napusti našu zemlju na nekoliko meseci i sa porodicom se preseli na drugi kontinent.

- Mislim da čovek mora da preuzme uzde svog života, ja sam dosta dozvoljavao da mene uzdaju. Čovek mora da preuzme kontrolu nad svojim životom. Kako sam stariji, sve mi je teže da pravim kompromise i polukompromise - rekao je on za emisiju "Među nama" i dodao:

- Imam neke fine obaveze i ići ću u Ameriku da se malo profesionalno usavršavam, ali vrlo brzo ću se vratiti zbog serije 'Ujka novi horizonti', zbog Olegovog filma, i zbog stendapa koje planiram da odigram u novembru. Znate kako, ja se bavim filmom i televizijom, kao kad se neko bavi košarkom, u jednom momentu proba da igra u NBA. Tako i ja priželjkujem da zaigram u NBA.

O tome kako je došao na ideju da ode iz Srbije, odmah odgovara:

- Imao sam nekoliko puta prilike da radim sa njima, tamo se dosta snima, engleski relativno dobro znam, pa mi se čini da sebi dugujem tu šansu. Ja se bavim filmom i televizijom, kao kad se neko bavi košarkom pa jednog dana proba da igra u NBA - rekao je glumac.