Celebrity News

Pravio "golišave audicije": Glumac OPET optužen za zlostavljanje

Pravio "golišave audicije": Glumac OPET optužen za zlostavljanje

Protiv glumac Džejmsa Franka dve žene Sara Kaplan i Toni Gal podnele su tužbu u kojoj tvrde da je njegova škola glume lažna kao i da se u njoj napreduje samo ako se skinete.

Naime, u tužbi se navodi da je glumac sa još dva muškarca iskorišćavao i zlostavljao žene koje su pohađale njegovu školu glume i da ih je terao da se skidaju na "golišavim audicijama"  i snimaju eksplicine scene.

Sara  i Toni su pohađale Frankovu školu glume i tvrde da je svaka devojka koja je htela da napreduje u školi morala je da se skine jer "što se više skinete dalje ćete dogurati."

 

View this post on Instagram

 

A post shared by James Franco (@jfrancolicious78) on Apr 16, 2019 at 1:08pm PDT

Njima dvema nakon što su završile Frankovu školu ponuđena je uloga u projektu u kome glumac snima scene orgija u kojima bi one učestvovale. Navode i da je glumac tokom jednog projekta skinuo plastičnu zaštitu koja služi da pokrije polne organe tokom snimanja, prenose strani mediji.

Sara Kaplan i Toni Gal traže novčanu nadoknadu za zlostavljanje.

Glumac se nije oglasio ovim povodom, ali njegovi advokati su izjavili da ništa od navedenog nije istina.

- Džejms se neće samo u potpunosti braniti, već će tražiti i odštetu od tužitelja i njihovih advokata zbog podnošenja ovakvih optužbi - rekao je glumčev advokat.

Inače i prošle godine Franka je nekoliko žena optužile za uznemiravanje, a neke od njih su tvrdile da je napastvovao čak i maloletna lica.