Celebrity News

Dragana Kosjerina konačno progovorila o svom dečku koji je pravi FRAJER!

Dragana Kosjerina konačno progovorila o svom dečku koji je pravi FRAJER!

Lepo TV lice Dragana Kosjerina u srećnoj je vezi sa Bojanom Perduvom, a iako dugo nije želela da priča o svojoj intimi, sada je ipak sa javnosti podelila neke detalje njenog života.

- Imam momka sa kojim živim već duže vreme i to je nešto na šta sam ponosna. Nemam razlog da to sakrijem, već da se pohvalim. Mislim da oko toga ne treba stvarati mistiku. Volim lepe fotografije, takve i kačim zbog sebe, ne zbog medija. Bojan se trudi da takve i zabeleži. On je deo mog života, i to se na mojim profilima i vidi - kaže Dragana za "Blic" i otkriva da njenom dečku ne smetaju komplimenti koje dobija.

- Iskreno, njemu to nije nikad smetalo. On je baš samosvestan i ambiciozan momak, koji u mom poslu ne vidi ništa sporno, a deo mog posla jeste eksponiranje. On se sa tim nosi na vrlo dobar način. Ništa mu ne smeta. Inače sam vrlo privatna osoba, a on je taj koji me nekad pogura i da mi motivaciju da budem otvorenija - kaže Dragana koja na pitanje da li planira brak i da se ostvari u ulozi majke, otvoreno odgovara:

- Uplašila bih se za svaki mlađi par koji ne razgovara o budućnosti, tako da naravno da razgovaramo. Još uvek nemamo konkretne datume, tako da kada ih budemo imali, svi će znati jer to nije nešto čega ćemo se stideti, već naprotiv.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dragana Kosjerina (@dragana.kosjerina) дана 25. Нов 2018. у 2:07 PST