Celebrity News

Policija u Beču prekinula snimanje Goginog spota: Pevačica zamalo uhapšena?!

Policija u Beču prekinula snimanje Goginog spota: Pevačica zamalo uhapšena?!

Pevačica Goga Sekulić nakon rođenja sina vraća se na muzičku scenu jača nego ikad.

Potvrda tome je da je folkerka promenila ceo tim i angažovala da joj pesmu “Korleone” urade trenutno popularni Jala Brat i Buba Koreli!

Spot je sniman na jednoj elitnoj lokaciji u Austriji, gde je nastao opšti haos, nakon čega je pevačica mogla da bude i uhapšena.

Naime, zbog buke, jedan od komšija pozvao je nadležne organe, koji su došli na lice mesta, a problem je zapravo nastao kada je, prema našim saznanjima, ustanovljeno da Gogin tim nije prijavio snimanje, niti je tražio dozvolu za isto. Budući da Gogini saradnici nisu ispoštovali austrijski zakon, malo je falilo da ona završi u policijskoj stanici. Međutim, zahvaljujući harizmi i šarmu Goga je uspela da izgladi situaciju, pa su se policajci nakon incidenta čak i fotografisali i proćaskali sa njom.

Sekulićeva nije želela da komentariše ovu neprijatnu situaciju, već se dotakla samo svoje karijere.

- Jako se radujem povratku na scenu i radu sa potpuno novom ekipom koja je najača na ovim prostorima Bubom i Jalom! Spot sam snimala proteklog vikenda u Beču sa jednom inostranom ekipom, koja radi za čuvenog repera Raf Kamora koji me je takođe podržao u ovoj priči. Napravili smo jednu neobičnu i do sada neviđenu priču! No, da ne pričam puno, publika će za desetak dana videti jednu potpuno novu Gogu! Iza celog projekta stala je producent Biljana Savić - navela je Goga!