Celebrity News

Nakon Severininih optužbi oglasio se i Milan Popović: Igor Kojić je iscenirao incident

Nakon Severininih optužbi oglasio se i Milan Popović: Igor Kojić je iscenirao incident

story

Pevačica Severina Kojić juče je na pres konferenciji upriličenoj povodom početka velike turneje, iznela šokantne tvrdnje na račun škole u koju ide njen sin i bivšeg partnera Milana Popovića.

Severina je rekla da joj je dete pretrpelo traumu, a da joj bivši partner i otac deteta zagorčava život. Njenu izjavu pročitajte OVDE.

Nakon ovoga oglasio se i Milan koji je za Index.hr odgovorio na pevačicine optužbe:

- Još nemam službeni izveštaj iz škole koji sam zatražio, ali na osnovu informacija koje imam došlo je do incidenta koji je isprovociran od strane Igora Kojića. Igor Kojić je isprovocirao taj incident svojim nasilnim i neprimerenim ponašanjem, zbog čega je škola zvala policiju - rekao je Popović i dodao:

- Mogu da vam kažem da sam se čuo s detetom u tom trenutku i da tu nema reči o bilo kakvom zlostavljanju. Incident je isprovociran da se napravi senzacija. Isprovociran je iz dva razloga - prvi je da se napravi senzacija zbog njene nove turneje, a drugi je taj što smo trenutno u očekivanju vrlo bitne presude u jednom od postupaka koje vodimo. Kao i nekoliko puta do sad, tokom očekivanja bitne presude sa Severinine srane je bilo ovakvih javnih istupa u kojima ona proziva tužioca ili instituciju i time vrši pritisak u nadi da će to na neki naćin pomoći konačnoj presudi. To je pokušaj zastrašivanja - rekao je Popović.