Celebrity News

Veljko Ražnatović želi tradicionalnu svadbu: Evo kako će sve izgledati

Veljko Ražnatović želi tradicionalnu svadbu: Evo kako će sve izgledati

Svadbeno veselje Veljka Ražnatovića i Bogdane Rodić, održaće se 24. novembra u jednom prestoničkom hotelu, a pre toga će Ceca sa sinom ići po mladu u njen rodni grad, Titel, pišu domaći mediji.

- Poznato je da Ceca i Veljko poštuju tradiciju i stare srpske običaje pa nije iznenađujuće, što će se njih držati i kad je svadba u pitanju. Pre venčanja i svadbenog veselja, Ražnatovići će se uputiti u Titel, po mladu. Pre kupovine mlade, kako običaji nalažu, svatovi će morati da obore jabuku ispred porodičnog doma Rodića, a zatim ući u dvorište. Veljko je izrazio želju da se ispoštuje tradicija, a cela porodica se složila s njim - rekao je izvor blizak porodici za "Srbiju Danas" i dodao:

- Ceca nije želela da se meša u Veljkove i Bogdanine želje, ali je bila tu da ih podrži i pomogne im oko svega. Nakon kupovine mlade, zakazano je crkveno venčanje, a ceremonija će se održati u Hramu Svetog Save. Svadbeno veselje i sklapanje građanskog braka biće upriličeno u hotelu 'Hajat', pred oko 500 zvanica.

Kao što je to slučaj na svim slavljima Ražnatovića, orkestar Aleksandra Sofronijevića će biti zadužen za dobru atmosferu,  mikrofona će se latiti i Ceca, kao i mnoge njene kolege.

Veljko i Bogdana su veoma uzbuđeni, a mlada i venčanicu privodi kraju:

- Sala u kojoj će se venčati i veseliti biće ukrašena prema Veljkovim i Bogdaninim željama. Ona je dugo razmišljala, kakvu će venčanicu poneti, a privode se kraju i poslednji detalji na haljini. Oko venčanice se konsultovala sa Cecom i Anastasijom, pošto su veoma bliske - završio je izvor za "Srbiju Danas".

Bogdana i Veljko su takođe objavili nedavno da je Bogdana u drugom stanju, pa ako bude bio sin, zvaće se po njegovom ocu Željku Ražnatoviću Arkanu.