Celebrity News

Megan Markl ne može više da izdrži, ZAPLAKALA PRED KAMERAMA: Niko nikada ne pita KAKO SE JA OSEĆAM

Megan Markl ne može više da izdrži, ZAPLAKALA PRED KAMERAMA: Niko nikada ne pita KAKO SE JA OSEĆAM

Megan Markl nedavno je dala emotivni intervju za "ITV" dokumentarac, u kome je umalo zaplakala, jer je kako kaže, imala mnogo problema pokušavajući da se izbori sa životom pred budnim okom javnosti.

Vojvotkinja je objasnila da je period nakon što je stupila u brak sa princom Harijem i rodila kraljevskog naslednika, za nju je bio izuzetno težak.

- Hvala ti što si me pitao kako sam - započela je Megan u razgovoru sa voditeljem.

- Odavno me niko nije pitao kako se zaista osećam - dodala je ona kroz suze.

Dokumentarac je sniman za vreme kraljevskog putovanja u Afriku početkom ovog septembra, a voditelj je upitao Megan da li oseća da je njen suprug previše zaštitnički nastrojen prema njoj zbog svega što se dogodilo njegovoj majci, princezi Dajani.

- Mislim, ne znam ... jednostavno, kada je žena u drugom stanju, ona je previše emotivna. To se dešava i to je normalna stvar. Ne mogu da kontrolišem svoje emocije, osećam veliki pritisak, pogotovo sada kada se rodila beba - izjavila je Megan, prenosi "Blic".

Intervju je takođe stigao nakon nekoliko meseci u kojima su Megan i Hari okarakterisani kao "kontraverzni" članovi kraljevske porodice koji neprestano troše i tajno putuju privatnim avionima. Ono što je takođe smetalo engleskoj javnosti bili su tajni detalji krštenja njihovog sina, ali i to što je Megan zabranila fanovima da je slikaju na Vimbldonu.

Na pitanje da li se ne oseća dobro, Megan je uzrujano odgovorila "DA".

U jednosatnom dokumentarcu, pored Megan, mogu se videti i određeni detalji kraljevske porodice, kao i njihov način da balansiraju javni i privatni život. Hari takođe govori o svom privatnom životu i činjenici da je majčina smrt na njega ostavila velike traume i ranu koja, kako sam kaže, nikada neće da zaraste, piše "Blic".

- Svaki blic kamere stvara mi ogromnu anksioznost i potpunoj je suprotnosti od onoga što smatram normalnim i pravim životom. Osećam se užasno. Osećam veliki napor jer sam član kraljevske porodice - izjavio je on u intervjuu.

- Sve što uradim podseća me na majku. Želim da pratim njene korake. Ali to što mediji konstatno pišu o meni kao o članu kraljevske porodice vraća me dvadeset godina u nazad i podseća me na sve loše u vezi ovog posla i ovog života - dodao je on.