Celebrity News

Janko Tipsarević EMOTIVAN NA OPROŠTAJU nakon meča, a evo koje reči mu je supruga Biljana uputila

Janko Tipsarević EMOTIVAN NA OPROŠTAJU nakon meča, a evo koje reči mu je supruga Biljana uputila

Iskusni srpski teniser Janko Tipsarević, nakon što je porazom u četvrtfinalu u Stokholmu odigrao poslednji ATP turnir, izjavio je da je maratonski meč sa Japancem Juićijem Sugitom pravi oproštaj.

Završni potez našeg velikog asa je raznežio sve, a onda je usledila i poruka njegove supruge Biljane koja je uputila prelepe reči svom suprugu:

- SADA KAŽEM, NE KAO SUPRUGA, VEĆ JEDNA DEVOJKA IZ SRBIJE ....JANKO, HVALA! Preko deceniju radosti, smeha, suza, uzbuđenja, neopisivog adrenalina, bola, sreće, osećaja neverovatnog ponosa utkano je uz još bezbroj emocija. Tenisu si toliko dao, i nastavićes da pružaš bezrezervnu ljubav i celog sebe kao i do sada - napisala je supruga Biljana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Biljana Tipsarevic (@biljanatipsarevic) on Oct 18, 2019 at 11:56pm PDT

Janko je jedan od igrača koje ćemo se uvek sećati sa osmehom, kada nas god budu pitali ko je najveći maratonac kog znamo u svetu tenisa dileme neće biti. Čovek koga su povrede sprečile da pokaže šta sve zna, ali svesni su toga i Rodžer Federer i drugi velikani koji su posle duela sa Jankom jedva stajali na nogama, pišu domaći mediji.

- Da sam birao način kako da završim karijeru, bilo bi ovako. Sve sam ostavio na terenu. Do kraja života pamtiću ovaj momenat - rekao je Tipsarević na terenu, a prenosi ATP.

Bivši svetski broj osam će sledećeg meseca zvanično prestati sa tenisom, i to u dresu Srbije na Završnom Dejvis kupu u Madridu.

U njegovu čast, organizatori u Stokholmu potrudili su se da mu puste video snimke iz 17-godišnje karijere.

- Borba s različitim emocijama će mi najviše nedostajati, oni leptirići u stomaku pre i posle meča. Ništa nije kao to... Uživao sam širom sveta, upoznao različite kulture i ljude. Ovaj način života definitivno te učini mentalno jakim - rekao srpski teniser.

Tipsarević, osvajač titule prvaka sveta u Dejvis kupu sa Srbijom, emotivno je doživeo oproštaj.

- Vidim da se trudite da me rasplačete (organizatori i publika). Osecam se srećno i ponosno, emocije su mi pomešane. Iako sam tužan što se opraštam, uzbuđen sam zbog novog poglavlja u karijeri - zaključio je Tipsarević.