Celebrity News

Šta se to šuška o novom poznatom paru: Isplivala PRVA ZAJEDNIČKA FOTOGRAFIJA Sofije Milošević i Luke Jovića

Šta se to šuška o novom poznatom paru: Isplivala PRVA ZAJEDNIČKA FOTOGRAFIJA Sofije Milošević i Luke Jovića

Kako je magazin "Story" nedavno ekskluzivno objavio jedna od naših najpoznatijih manekenki Sofija Milošević (29) pre dva meseca uplovila je u emotivnu vezu sa sedam godina mlađim fudbalerom Lukom Jovićem.

Naime, Sofija i Luka su od avgusta meseca u ljubavi, dok u svojoj vezi još uvek ne žele da pričaju javno posebno zato što Jović još uvek nije okončao vezu sa Anđelom Manitašević, s kojom ima sedmomesečnog sina Davida.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Sep 25, 2019 at 2:18pm PDT

,

- Njih dvoje upoznali su se preko zajedničkog prijatelja, a simpatije su bile obostrane. Prvobitno su se neko vreme dopisivali, da bi se potom videli nekoliko puta i odlučili da otpočnu romansu - navodi izvor, blizak paru za "Blic".

Sada je u javnost isplivala i njihova prva zajednička fotografija, nastala u Španiji.

Luka Jović je u junu mesecu potpisao ugovor sa Real Madridom, vredan 60 miliona evra, o čemu se naširoko pričalo u domaćoj, ali i svetskoj javnosti.

- Sofija se trenutno nalazi kod Luke u Madridu, gde boravi već neko vreme. Priče koje je Luka pričao kako Sofiju navodno uopšte ne poznaje su smešne. Njih dvoje se opušteno ponašaju u Španiji, kao da Luka nije oženjen. Oni su u Madridu prvo bili u šoping-molu, pa su se posle odmarali u jednom kafiću. Sofija je toliko zaludela Luku da je on zaboravio da ima ženu Anđelu Manitašević i sedmomesečnog sina Davida. Anđela je mnogo lepa žena, a pre svega dobra majka, tako da nije zaslužila da se Luka ovako ponaša prema njoj - priča izvor za " Srpski telegraf"i dodaje da su Jovića provalili i njegovi saigrači, kao i da je selektor reprezentacije ljut na njega.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luka Jovic (@lukajovic) on Sep 25, 2019 at 3:13pm PDT

- Luku su iz reprezentacije šutnuli zbog Sofije. On je prošlo okupljanje slagao da je povređen i da se mora vratiti u Madrid, a u stvari je ostao u Beogradu i izlazio je sa manekenkom. Selektor je saznao za to i šutnuo ga iz reprezentacije. Jović ima jako slabe partije zbog toga što je više fokusiran na ljubavni život, to jest na manekenku, nego na fudbal. Takođe se šuškalo da su u reprezentaciji tražili od selektora da Luku ne pozove da ne bi remetili red i mir, pošto je veoma neprijatno da se Jović sreće sa Ademom, koji je bio dugo godina sa Sofijom u vezi, a pričalo se da joj je čak i kupio stan od 300.000 evra. A Luka je Sofiji platio i reviju u Podgorici - završava izvor za pomenuti list.

Fotografiju novopečenog para, pogledajte u nastavku: