Celebrity News

EMOTIVNA PORUKA Isidore Bjelice SINU: Očekivali su da ćemo umreti, nikad niko neće znati koliko toga je palo na tvoja dečačka pleća

26/10/2019

story

Voditelj Lav Pajkić juče je proslavio 24. rođendan, a njegova majka, spisateljica Isidora Bjelica, čestitala mu je emotivnom porukom njegov dan na Instagramu.

Književnica je otkrila šta se sve izdešavalo na dan njegovog rođenja, pa čak i da se tog dana zarekla sebi da će roditi i drugo dete. Ove njene reči upućene sinu, izazvale su svima suze na oči.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Isidora Bjelica (@isidorabjelicapajkic) on Oct 25, 2019 at 7:36am PDT


- Mili moj dečače, danas kad znam da smo svi mi samo duše svetlosti koje su odabrale ove uloge u privremenosti ovog života - želim da ti zahvalim što je tvoja duša bila tako hrabra da izabere baš mene i da toliko naučim o bezuslovnoj ljubavi od tebe... Čak i pre nego što sam ti prvi put videla oči volela sam te više od svog života. Na današnji dan pre tačno 24 godine, pošto je zbog anafilatičkog šoka došlo do komplikacija i očekivali su da oboje umremo - ja u mojoj 28-oj godini, a ti koji još nisi ni video ovaj čudesni svet - posle 18 sati agonije! Sećam se samo da sam samo ponavljala: "Dragi, milostivi Bože, Hriste mili, samo uzmi mene, nemoj ovo dete!" Naučio si me već tu noć šta je to ljubav i kako je lako umreti kad volimo toliko da izađemo iz straha za svoj ego! Na čudan način izmolio si tu noć da obećam dragom Bogu i život tvoje sestre - jer sam se zavetovala da ću roditi i drugo dete ako nam Gospod da mirakl da preživimo... Sve posle, dragi dečače, jesu čudesne lekcije i iskustva ljubavi - da sam mogla da biram izabrala bih manje patnje za sve nas, ali zahvalna sam na svakom danu i satu sa tobom jer sam i kroz radosti i tuge od tvoje hrabre duše toliko naučila o prihvatanju i bezuslovnoj ljubavi! Nikad niko, mili moj, nasmejani dečače, neće znati koliko je toga palo na tvoja dečačka pleća u ovih šest godina i koliko si sve to hrabro nosio i nosiš uvek uz osmeh... Samo su tebe slali kad mi je bilo najgore i kad niko nije mogao da me podigne iz mojih tuga i padova jer si znao kako da me nasmeješ kad više nisam imala snage ni za suze... Samo hoću da ti kažem koliko sam ti zahvalna na svakom minutu provedenom sa tobom.... Srećan rođendan! Voli te mama - napisala je Isidora na Instagramu.