Celebrity News

HOLIVUD JE PRAZNA KANTA: Komentar srpskog glumca o saradnji sa Anđelinom Džoli je ŠAMAR OTREŽNJENA

HOLIVUD JE PRAZNA KANTA: Komentar srpskog glumca o saradnji sa Anđelinom Džoli je ŠAMAR OTREŽNJENA

story

Budući da je naš poznati glumac Miloš Timotijević, kako pišu domaći mediji, imao priliku da zaigra u holivudskim filmovima, sada je progovorio o saradnji sa proslavljenom Anđelinom Džoli. 

 

 

- Video sam šta je Holivud i shvatio da je to jedna ogromna industrija, u kojoj samo nekolicina ima beneficije i privilegije, a svi ostali su potrošna roba. Kada odete u Holivud i pitate koliko ima glumaca, odgovore vam da ih ima 6.000.000 registrovanih, to je kao cela Srbija. Shvatio sam da je bolje da radim u Srbiji i tu napravim bazu. Holivud je prazna kanta i odatle u poslednjih nekoliko godina ne dolazi ništa dobro, osim za klince do 25 godina. Meni je prioritet da se okrenem evropskom filmu i evropskim serijama - ispričao je Miloš.

Ipak, Milošev odgovor na pitanje da li bi ponovo sarađivao sa Anđelinom Džoli ukazuje na to da iz te priče nije izašao sa najboljim iskustvom.

- Hm, teško da bih ponovo ulazio u tu priču. Morao bih da dobro razmislim, dobro da pročitam scenario i mnogo bolje da pregovaram, za razliku od prošlog puta - rekao je i dodao:

- Ne bih razgovarao o Anđelini i tom projektu. Neka to bude moj odgovor - poručio je Timotijević za Alo Vip.