Celebrity News

Nataša Bekvalac PRVI PUT o porodičnom nasilju koje je preživela i bivšem suprugu: Na sudu su me pitali "zašto si ga naglo budila"!

Nataša Bekvalac PRVI PUT o porodičnom nasilju koje je preživela i bivšem suprugu: Na sudu su me pitali "zašto si ga naglo budila"!

story

Pevačica Nataša Bekvalac otkriva da ju je, sada već bivši suprug, Luka Lazukić zlostavljao od prvog dana braka 25. septembra 2017. godine sve do 14. aprila 2018. godine, kada ju je krvnički pretukao.

- Svaka žena pre nego što stupi u brak, pored ljubavi, treba dobro da upozna svog partnera. Ja sam bila zanesena i zaljubljena. Odmah posle venčanja je krenuo moj pakao. Trpela sam jer sam imala rizičnu trudnoću i posvetila sam se tome da rodim zdravu devojčicu, a probleme sam gurala pod tepih, a to je kasnije kulminiralo - bila je iskrena Nataša za "Informer".

- On mene nije udario, on je mene pretukao! To je bio kraj, bila sam ponižena, ali je za mene od udaraca bio gori sudski proces, jer sam se u sudnici osećala kao da sam ja kriva i kao da je situacija obrnuta, pogotovo kada su me pitali: `Mislite li da je u redu što ste naglo probudili muža?` Pokušavali su da me naprave krivom, a ja sam počela da verujem da možda i jesam, ali sam dokazala da nisam, jer su stručnjaci veštačili moje povrede i dokazali da to nisam mogla sama sebi da uradim - rekla je pevačica.

- Hipersenzitivna sam, pa sam potražila pomoć psihoterapeuta da ne bih bila trajno emotivno oštećena. Mesecima sam spavala samo po 2-3 sata, plašila sam se da zaspim, jer sam imala košmare, budila sam se u znoju, iscrpljena - otkrila je Nataša za pomenuti list.

- Najvažnije mi je da deca imaju dobar odnos sa očevima, Hana ga ima, a nadam se da će i Katja - završila je Bekvalčeva.

Podsećamo, Viši sud u Beogradu doneo je prvostepenu presudu kojom je u aprilu Luka Lazukić osuđen na uslovnu kaznu od osam meseci zatvora sa rokom provere od tri godine zbog fizičkog napada na bivšu suprugu, pevačicu Natašu Bekvalac u aprilu 2018. godine.

Ovom odlukom su odbijene sve žalbe i presuda je pravosnažna.

Uslovna osuda znači da, ukoliko Lazukić u roku od tri godine izvrši novo krivično delo ili prekrši meru zabrane prilaska supruzi, aktiviraće se izvršenje zatvorske kazne, rečeno je u sudu.